25°C

Beograd

Photo: Pixabay/Ilustracija

Izvor: zenski magazin

OVI ZNACI UKAZUJU DA NOSITE "RUŽIČASTE NAOČARE!" Saznajte da li ste zaslepljeni ljubavlju

Svi smo čuli za to da je moguće biti slepo zaljubljen u nekog.

To bi najjednostavnije rečeno značilo da osoba ne vidi ni jednu jedinu manu svog partnera. Bukvalno izgleda kao da nosi ružičaste naočare kroz koje vidi samo lepe stvari, ignorišući potpuno sve ono što ne valja. Biti zaljubljen u nekog je prelepo, ali biti zaslepljen ljubavlju je zaista loše.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ali, kako možete da znate da je to upravo ono što se vama događa? Obično osoba koje dozvoli sebi da je zaslepi ljubav, ne razmišlja trezveno i ne uviđa svoje greške. Iz tog razloga donosimo vam u našoj galeriji znake koji vas upozoravaju da bi trebalo da skinete svoje ružičaste naočare.

IDEALIZOVALI STE MOMKA S KOJIM STE U VEZI

Šta biste istakli kao mane momka s kojim ste u vezi? Ako vam se čini da ne možete ništa da smislite, to nije dobro. Ako svi oko vas, pa i vi sami imate neke mane osim njega to je znak da ste ga idealizovali. Niko nije savršen spolja i iznutra, koliko god da se vama to činilo. Štaviše sasvim je u redu što nije, ali biste vi morali da budete u stanju to da primetite.

Ruski psiholog Mihail otvoreno savetuje ŽENE kako da od MUŠKARCA naprave savršenog muža i oca svojoj deci

OD KAD STE S NJIM U VEZI UDALJILI STE SE OD LJUDI KOJI SU VAM VAŽNI

Kada sa nekim započnete ljubavnu vezu, sasvim je očekivano da ćete u prvim nedeljama i mesecima imati potrebu da konstantno provodite vreme sa njim. Međutim, kako vreme prolazi, ta potreba bi trebalo da se smanjuje, kao i da se ponovo povezuje sa ljudima koje ste u tom periodu zanemarili zbog njega. Ali, ako vi i dalje nakon meseci i meseci zabavljanja sve svoje vreme posvećujete njemu i ne viđate svoje prijatelje, to je jako loš znak.

SMIŠLJATE IZGOVORE ZA SVE NJEGOVE GREŠKE

Ako vam je ostao taj jedan verni prijatelj koji ne odustaje od vas iako ste ga zanemarili, možda bi bilo dobro da ga poslušate kada vam kaže da ne vidite dalje od svog nosa kada je vaš momak u pitanju. Šta to znači? Jednostavno je zapravo: šta god da on uradi vi pronalazite izgovore za njegovo ponašanje. Konstantna potreba za tim da pravdate nečije postupke, nije dobra.

VAŽNE ODLIKE U VAŠOJ VEZI SE DONOSE PRERANO

Osobe koje sebi dozvole da budu opijene svojom ljubavnom vezom će prerano početi da donose važne odluke. Vrlo brzo ćete promeniti status svoje veze i razgovarati o zajedničkom životu. Možda ćete početi da ga nazivate svojim budućim suprugom i da planirate koliko ćete dece imati. Suviše brzo donošenje važnih odluka je crvena zastavica koje bi posebno trebalo da se pazite.

NJEGOVA SREĆA JE VAŠ GLAVNI PRIORITET

Umesto da po pitanju važnih stvari u vašoj vezi budete iskreni i kažete mu šta stvarno mislite, vi ćutite i trpite, kako slučajno ne biste povredili njegova osećanja. Nije vam ni najmanji problem da mu na primer date sav svoj novac iako vam nije rekao za šta mu je potreban. Napravite korak u nazad i prisetite se kada ste se poslednji put osvrnuli na vlastitu sreću. Njegova sreća ne bi smela da bude vaš glavni prioritet.

VI STE JEDINA STRANA U VEZI KOJA PRAVI KOMPROMISE

U zdravoj vezi, onoj koja nije vođenja zaslepljenošću normalno je da osobe komuniciraju o stvarima koje im se dešavaju. Kada se pojave nesuglasice, obe strane bi trebalo da se podjednako potrude da naprave kompromis. Međutim, ako ste uvek vi ta strana koja popušta i prilagođava se onome što on želi, trudeći se da nađe kompromis u svemu, to je znak da imate problem.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar