14°C

Beograd

Photo: Pixabay, ilustracija

Izvor: Happy BSC

Kako imati vrelu letnju avanturu bez posledica? EVO ČETIRI NAČINA

Neobjašnjiva ukusna hrana na ulici, plivanje u čistim jezerima, seks sa strancima - to su samo nekoliko primera. Studije pokazuju da žene izvan njihovog rodnog grada češće pristaju na opasan seks, kao da negde daleko od svog mesta žele da se oslobode sopstvenih granica.

I šta morati znati, ako ste se uvuklu u avanturu, ali želite da sačuvate svoje zdravlje?

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zašto postoji opasnost?

Često razlog zbog kojeg se žena slaže da ima seks bez kondoma je... nedostatak mogućnosti da ga kupi! U apotekama postoje različita sredstva kontracepcije, a u nekim hotelima u Turskoj ponekad je lakše kupiti krzno od "elastične trake". Sredstva za hitne slučajeve u mnogim zemljama prodaju se samo na recept, a negde ih i nema.

ŠTA JE POZADINA OVOG ODNOSA? Da li postoji muško - žensko prijateljstvo?

Zašto je to opasan seks?

U odgovoru na ovo pitanje, mnogi govore o emancipaciji, o mogućnosti da budete sami sa čovekom kog nikad više nećete videti i o mislima "ništa mi se neće desiti", kao i o uticaju alkohola. Ispostavlja se da na odmoru ljudi piju u proseku dvostruko više nego kod kuće.

Ako se upuštate u avanturu, ne zaboravite na bezbednost:

1. Kontracepcija

Uvek nosite kondome sa sobom. Ako pijete tablete, podesite vreme i podsetnik. Ali pilula ne može da zameni kondom i ne štiti od infekcija!

2. Antibiotici

Ako je vaše telo sklono genitalnim infekcijama, uzmite antibiotike da ih brzo zaustavite.

3. Lubrikanti

Nikada nisu suvišni.

4. Bezbednost

Pre nego što napustite bar sa novim prijateljem, recite vašoj drugarici ili sestri gde ste i kuda idete. Uvek držite telefon u blizini kada se prepuštate sumnjivoj avanturi.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar