14°C

Beograd

Photo: Pixabay/Ilustracija

Izvor: HappyBSC/zenski magazin

Da li je vreme za letnje šeme? PROVERITE!

Leto je! Obziri i oprez isparavaju na jakom suncu, nivo energije se podiže, na nama je sve manje odeće, osećamo se prirodno i slobodno... Sve ovo može dovesti do brze i lake avanture. Iako ove kratke letnje romanse, koje imitiraju ljubav mogu biti vrlo zabavne, ono što ne želite je da kada prođu za sobom ostave tugu i ugroze vam uživanje u bezbrižnim i relaksirajućim danima. Evo kako da održite vaše letnje ljubavi intenzivnim, a da im ne dozvolite da postanu teške i opterećujuće. 

RADAR ZA OPASNOST

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Možda leto čini da se osećate slobodno, ali ono nikako ne otklanja uobičajne opasnosti, pa morate sačuvati bar osnovnu dozu opreza. Ukoliko se nađete u situaciji u kojoj ne želite da budete, ili u kojoj se ne osećate prijatno, jasno to recite. Ne možete biti stalno slatki, a nekad je i mnogo privlačnije da ste jaki i odlučni.

POSTAVITE ELIMINACIONA PITANJA

To što je u pitanju samo letnja romansa, ne znači da treba da budete sa bilo kim i radite bilo šta. Postavite eliminaciona pitanja koja će vam otkriti koje tip koji se bori za malo vaše ljubavi. Bez obzira na svu neobaveznost letnje šeme, ne želite da vas neko prevesla, navede na pogrešan trag ili izigra.

DRŽITE SE PODALJE OD OTROVNOG, DOSADNOG I NEZDRAVOG

Letnje ljubavi mogu biti vrlo zabavne, ali ako te veze krenu u nezdrave i toksične vode, ili jednostavno postanu dosadne, ovo vam može pokvariti čitavu letnju bezbrižnu energiju. Budite opušteni i iskreni, a ako vam nije prijatno, odmah prekinite, jer ovo su jedine situacije kada za prekid druga osoba nema pravo na objašnjenje.

IMAJTE ROMANSU NA ODMORU

Kako imati vrelu letnju avanturu bez posledica? EVO ČETIRI NAČINA

Romanse na odmoru su fantastične! Nađite za sebe nekog lokalca i iskoristite ga da vas provede po mestima koja oni ne dele sa turistima. Iznenadiće se šta sve ostaje skriveno u turističkim mestima. Zauzvrat, setite se da na odmor uvek ponesete bar par seksi gaćica, jer se nikad ne zna...

NEKA SVE BUDE LAKO

Ne bacajte svoje srce u kovitlac letnje avanture. Ostanite zabavni i lepršavi, a vezu držite na neobaveznom nivou. Poslednja stvar koja vam treba je da narednih šest meseci patite zbog tipa koga nikad više nećete videti.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar