3°C

Beograd

Photo: PIXABAY/5688709

Izvor: OBJEKTIV/24 sata hr

PRVI DEJT: Šta obavezno morate da uradite, a šta da izbegavate po svaku cenu?

Prvi izlazak često može da se pretvori u pravu noćnu moru, često i zbog nerealnih očekivanja, a ponekad i zbog treme.

Lako je reći da morate da budete umereni u svemu što radite da biste zainteresovali novu partnerku, ali to u praksi nije uvek lako i sprovesti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

OSVANULA OBJAVA NA PROFILU POKOJNOG VIDOJA! Putem Instagrama se oglasila NEPOZNATA OSOBA, svi u ŠOKU zbog OVOGA! (FOTO)

Međutim, postoji nekoliko pravila kojih morate da se pridržavate ako želite da dođete… do drugog izlaska.

1. Budite znatiželjni

Podstaknite je da priča o sebi. Budite iskreno zainteresovani za sve u njenom životu i za stvari koje su joj važne. Pazite da ne preterate i budite iskreni.

2. Pričajte i o sebi i onom što volite

Budite spremni da odgovorite na pitanja o sebi. Poslednje što želite je da ona misli kako vam je život dosadan. Pokažite da postoje stvari zbog kojih osećate strast i o kojima ćete uzbuđeno razgovarati. Dajte joj razlog da želi da sazna više o vama.

3. Pazite na sebe

Prezentacija je bitna, ali isto tako ne morate da budete najatraktivniji momak na svetu. Vodite računa o higijeni, ošišajte se i nemojte uvek da nosite istu majicu. Pokažite joj da znate da se brinete o sebi.

4. Obratite pažnju na nju

To ne znači da zurite u nju dok joj ne bude neprijatno, ali pokažite joj da je slušate. Ako vam nešto priča, slušajte je – i postavite par pitanja kad je prikladno. Ako ste napolju s prijateljima i ona vam spominje omiljeno piće, naručite joj jedno sledeći put kad budete izašli.

Dajte joj do znanja da je dovoljno zanimljiva i da joj posvećujete pažnju.

5. Neka vidi najbolje od vas

Kad je to moguće, želite da vas žena koja vas zanima vidi u najboljem svetlu. Zato je pozovite da izađete zajedno sa vašim prijateljima. Ili predložite odlazak na koncert vašeg omiljenog benda. Pronađite prilike da joj se “pokažete” u najpouzdanijem i najsrećnijem svetlu.

6. Nasmejte je, ali na pravi način

Dobar smisao za humor može da bude veoma privlačan, ako je nasmejavate kako treba. Zapamtite, pokažite joj svoje najbolje osobine, dakle nemojte da ismejavate druge ili se grubo i nepristojno šalite. Ako želite da se nekome rugate, rugajte se sebi, to čak može da bude simpatično.

7. Malo flertujte

Da, flert nije odgovor, ali kad je pravi trenutak, nije loše dati ženi do znanja da vam je privlačna. Možete da joj kažete samo: “Super izgledaš večeras”, najvažnije je da ona može da kaže da vi mislite da je sjajna, ali ne i da joj se neprijatno da se druži s vama.

Ako joj se svidi šta govorite, ona će naći način da vas obavesti da je i ona zainteresovana.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".

Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar