5°C

Beograd

Photo: PIXABAY

Izvor: OBJEKTIV, 24 SATA HR

UOČITE NA VREME: 10 jasnih znakova koji otkrivaju da vaša veza ne ide u DOBROM smeru

Da li govori o budućnosti sa vama, otkriva vam svoje planove ili se javlja samo kad on poželi?

Ovih 10 znakova su jasni pokazatelji da vašem partneru nije dovoljno stalo do vas:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DIRLJIVO! Sada je jasno zašto ga ŽENE toliko vole! Ovim je SVE rekao!

1. Ne razgovarate o zajedničkoj budućnosti

Raztgovori o budućnosti s vašim partnerom jednostavno ne postoje, a najbliže tome su mizerne izjave poput: “Živimo dan za danom…” ili “Videćemo čemu ovo vodi”. Izbegavanje ove teme je jasan znak da vaš partner nije spreman za vezu. Ipak, normalno je da par razgovara o sledećem koraku u vezi – useljenje, brak, deca.

2. Zove vas samo kad on ima vremena

Muškarac kojem je stalo do njegove devojke će bez obzira na vreme ili obaveze ponekad poslati poruku ili nazvati samo da vas čuje. On neće čekati jedanaest sati uveče da vas nazove i da vam priča o svom danu. Ako muškarac svoju budućnost planira sa vama, potrudiće se da budete u kontaktu bez obzira na obaveze.

3. Nema bliskosti

Ako se vaša veza bazira na seksu i ne podrazumeva druženje, bliskost i zajedničko provođenje vremena, budite sigurni da on ne želi vezu. Bliskost je osnova na kojoj se gradi ljubavni odnos. Ako nemate osećaj da možete sve da mu kažete ili kakvi su vam planovi za vikend, ako imate osećaj da ga to čak ni ne zanima, onda je samo pitanje vremena kada će odlučiti da vas više ne zove.

4. Nigde ne idete zajedno

Ako je vaše zajedničko vreme provedeno u spavaćoj sobi, a on ne pokazuje interes da izađete u pozorište, u grad, na žurku ili u šetnju, sigurno ne planira budućnost sa vama.

 

5. Stalno pazi na svoj telefon

Skrivanje telefona kad ste vi u blizini ne može da znači ništa pozitivno. Ako sakriva telefon, znači da skriva telefonske pozive, poruke ili fotografije koje vi ne smete da vidite.

6. Ne priča o sebi

Muškarac koji vas nije upoznao ni sa jednim svojim prijateljem, ne priča o svojoj porodici i čini vam se da je upoznavanje istih samo daleki san – on nema nameru s vama da ima ozbiljnu vezu.

7. Izbegavanje odgovora

Šta god da ste pitali, ne možete da dobijete direktan odgovor, a razgovor o budućnosti vaše veze svodi se na “videćemo”? Neko ko ne zna šta će sutra raditi, a kamoli u bližoj ili daljoj budućnosti – nije spreman na vezu.

8. Ne trudi se oko vas

Veza je dvosmerna i nijedna veza u kojoj je samo jedna osoba davala nije uspela. Da veza zaživi, oba partnera treba da ulože trud, vreme i volju. Ako se osećate da vaš partner nikada ne izlazi iz svoje rutine kako bi nešto učinio za vas ili ako se uopšte ne trudi da se dogovori sa vama da se vidite ili vi uvek njega zovete – on nije pravi, krenite dalje.

9. Neozbiljne teme

Ako imate osećaj da s partnerom ne možete da razgovarate o ozbiljnim temama, interesima ili planovima za budućnost, on nije s vama da bi ostao. Emotivna povezanost je jedna od ključnih sastojaka uspešne veze.

10. Brak ne dolazi u obzir

Svetleći znak na nebu da vaš partner ne želi s vama budućnost je izbegavanje teme o braku. Ako ne možete da dobijete odgovor zašto brak ne može da bude tema razgovora, onda sigurno nema nameru da s vama provede ostatak svog života.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".

Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar