Izvor: Tanjug
05.07.2020 u 20:04
0

NOVO SAZNANJE O KORONI: Virus se PRENOSI i ovim putem!

 Na stotine naučnika tvrde da postoje dokazi da male čestice novog korona virusa u vazduhu mogu da zaraze ljude i pozivaju Svetsku zdravstvenu organizaciju da revidira preporuke, objavio je u subotu Njujork tajms.

Stav SZO je da se virus širi prvenstveno od osobe do osobe kroz male kapljice iz nosa ili usta, koje se izbacuju kada osoba sa kovid-19 kašlje, kine ili govori.

OVO MORATE ZNA

BRITANSKI OBAVEŠTAJAC OTKRIO: Virus KORONE napravljen u Vuhanu!

JEZIVO! UPOZORENJE IZ KINE! Stigla BUBONSKA KUGA!

ŠARČEVIĆ: Dobre vesti za maturante i studente!

NOVA PORUKA MRŽNJE NA BIRAČKOM MESTU! Pretnja Srpkinjama i srpskoj deci ISPISANA NA ŠKOLI!(FOTO)

NOVA ODLUKA GRČKE: STOP srpskim turistima!

U otvorenom pismu agenciji, koje naučnici planiraju da objave u naučnom časopisu sledeće nedelje, 239 naučnika iz 32 zemlje iznelo je dokaze koji pokazuju da manje čestice mogu zaraziti ljude, prenosi Rojters pozivajući se na njujorški časopis.

SZO nije odmah odgovorila na zahtev za komentar Rojtersa.

KORONA U SRBIJI

PRESEK STANJA U SRBIJI, JOŠ PETORO PREMINULO OD KORONE: Obolelo 302, na respiratorima trenutno 81 pacijent!

VIRUS SE ŠIRI! EPIDEMIJMA U RASINSKOM OKRUGU BRZO NAPREDUJE: Za 24 sata i 11 novih bolesnika!

KORONA NIJE ZAOBIŠLA USTANOVE: Domovi puni zaraženih!

PANČEVAČKA KOVID BOLNICA zbrinula oko 100 pacijenta, ima obolelih iz Tutuina i Sjenice

JOŠ JEDAN GRAD JE PROGLASIO VANREDNO STANJE: Na snazi su mere protiv širenja KORONE!

Bez obzira da li ga nose velike kapljice koje ostaju u vazduhu nakon kijanja, ili mnogo manje kapljice pri izdisaju, korona virus se prenosi vazduhom i može zaraziti ljude pri udisanju, rekli su naučnici.

Međutim, zdravstvena agencija rekla je da dokazi o tome da se virus prenosi vazduhom nisu ubedljivi, navodi Njujork tajms.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter