Izvor: Tanjug
04.08.2020 u 04:41
0

TIM SZO SE VRATIO IZ KINE! Ovo su otkrili o poreklu Covid-19!

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) saopštila je da je tim koji istražuje poreklo pandemije korona virusa, završio misiju u Kini i poručila da se ta agencija UN priprema da rasporedi veću grupu stručnjaka u oblast u kojoj se sumnja da se pojavila pandemija.

PROČITAJTE OVO…

ONI ĆE NAS SPASITI KORONE: Kinezi obećali da će Srbija imati prva u Evropi vakcinu!

NEMAČKI NAUČNICI OBRADOVALI SVET, T-ĆELIJE ŠTITE OD KORONE: Ako ih imate u imunosistemu vi ste BEZBEDNI 100%!

NOVO NAORUŽANJE ZA VOJSKU SRBIJE! U upotrebu ušla MODULARNA PUŠKA!

POČELA JE „ĆIRILICA“ I Albanci spremaju „Oluju“ za Srbe!

Generalni direktor SZO Tedros Adanom Gebrejesus rekao je juče u Ženevi da će međunarodni tim biti poslat u kineski grad Vuhan, u kojem se veruje da je pandemija izbila krajem prošle godine.

On je dodao da su „projektne zadatke“ osmislili SZO i Kina, ali nije precizirao kakvi su zadaci u pitanju.

OVO MORATE ZNATI

Dr Nestorović OTKRIVA kako da se ZAŠTITIMO od KOMARACA!

ISTINA ISPLIVALA! 5. oktobar organizovalo 130 agenata CIA, a OVO SU DETALJI! (VIDEO)

VUK STANKOVIĆ ALARMIRAO JAVNOST: Bori se BITKA da bi se PRIZNALO Kosovo!

Izvršni direktor SZO za vanredne situacije Majkl Rajan ukazao je da postoje „praznine u epidemiološkom pejzažu“ i poručio da će se izvršiti procena odgovarajućih studija i prikupljenih podataka.

Rajan je rekao da pravi izazov predstavlja odlazak u prva žarišta kako bi se onda „sistematskim traženjem prvog signala“ pronašao put do trenutka kada je pređena barijera između životinja i ljudi.

– Jednom kada razumete gde je barijera probijena, onda prelazite na studije na sistematičniji način sa životinjske strane – rekao je Rajan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter