Izvor: Happy BSC
21.09.2021 u 14:43
0

PROBAJTE MED OD KESTENA: Ima jako lekovito dejstvo i koristi se gotovo kod svih bolesti i upala!

Med se smatra jednom od najzdravijih namirnica, a jesen je pravo vreme za med od kestena.

Med se sastoji od fruktoze, saharoze, glukoze,vode i vitamina,minerala i oligoelemenata. Taj odnos se razlikuje uzavisnosti od vrste i kvaliteta meda, ali je uvek savršeno izbalansiran.

Pčele od onoga što mogu da sakupe u prirodi i što im je dostupno, uspešno naprave pravu hranu.

PROČITAJTE JOŠImate neodoljivu želju za slatkišima, peruta vam se koža, imate košmare? OVO JE UZROK!

Upravo boja biljaka zavisi od biljaka sa kojih je sakupljen nektar pa se kreće od  svetlo žute do tamno braon.

Kestenov med je specifične, crveno-smeđe boje. Zbog teškog ukusa mnogima ne odgovara.

Jedan je od najkvalitetnijih vrsta meda zbog svog snažnog antibiotičkog delovanja i koristi se gotovo kod svih bolesti i upala.

PROČITAJTE JOŠEVO KAKO ZELENI ČAJ UTIČE NA LJUDSKI ORGANIZAM!

Pogodan je i za osobe koje pate od gastritisa, a ovaj prirodni preparat ima i jako izražena antioksidantna dejstva, jer štiti organizam od opasnih bakterija, neutrališe slobodne radikale i poboljšava imunitet.

Treba da ga koriste i osobe koje imaju  čira na želucu, žuticu, bakteriju u mokraćnom sistemu, slabu cirkulaciju i oslabljen srčani mišić. Ovaj med pomaže i kod problema sa probavnim sistemom.Velika kašika kestenovog meda pre spavanja pomaže protiv zatvora. Mnogi ga koriste i za oralnu higijenu, jer čisti zube bolje od zubne paste. Pušačima, kojima organizam gomila toksine i koji često imaju problema sa kašljem, preporučuje se da pojedu ujutro natašte jednu veliku kašiku kestenovog meda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter