Izvor: Happy BSC
11.10.2021 u 14:12
0

KARCINOM TESTISA SE JAVLJA KOD MLADIH LJUDI, urolog u „Savetniku“ na TV HAPPY

Kako izgleda pregled kod urologa? Aleksandar Milošević, urolog u emisiji „Savetnik“  kod Jovana Romanića na TV HAPPY je rekao: 

-Svaki čovek koji dođe do 50 godina, trebalo bi bar jednom godišnje da poseti urologa. To je moj savet. Promena na testisima se javlja mnogo  ranije. Karcinom testita se javlja baš kod mladih ljudi. To je tumor koji se može izlečiti. Na primer Neša Leptir nije adekvatno lečen i zato je umro. Rak prostate se javlja kod starijih i sporo je rastući. Mi moramo jednom da umremo, ali je glupo da umremo od raka prostate. 

PROČITAJTE JOŠ: KURTI JE OČEKIVAO DA ĆE SRBI ZAPUCATI, A ZAPAD DA NAS NAPADNE: U „Dobro jutro Srbijo“, na tv HAPPY

Kada je reč o erekciji, doktor kaže:

-Problem sa erekcijom kod mladih ljudi je više psihološke prirode. Danas uzimaju lekove što nije dobro. Ti lekovi su na crnom tržištu. 

Doktor je savetovao da je sedenje najlošiji način življenja. Bolje je kaže da leškarimo i recimo gledamo televiziju, nego da se sedimo. Takođe, doktor je dodao da neaktvnost doprinosi sterilitetu.

PROČITAJTE JOŠ: „GOLI ŽIVOT“ NA TV HAPPY: Dvojnik Draže Mihajlovića je streljan na Adi!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/user/tvhappyserbia

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter