Izvor: Blic.rs
01.03.2021 u 20:08
0

Ovaj modni detalj je HIT 2021 godine! (FOTO)

Poznati Institut za boje „Pantone“ početkom svake godine bira boju godine koja će dominirati ne samo u modnim trendovima, već i u dizajnu enterijera, kozmetici, industrijskom i grafičkom dizajnu… Ove, 2021. godine čak dve boje, odnosno njihova kombinacija, suvereno će vladati paletom boja.

Reč je o sivoj boji, precizno nijansi „ultimate gray““, i žutoj boji, precizno nijansi „illuminating“. Obe boje gospodariće sezonom pred nama, a posebno se naglašava skladan i upečatljiv koji prave u duetu.

NE PROPUSTITE

Ovo je lek koji je izlečio Trampa od korone: USKORO STIŽE U SRBIJU!

VEČERAS U ĆIRILICI: Priča smrti koja je obišla svet – JASENOVAC (Happy TV 20.55 časova)

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA Medicinski deo: Potpuno zatvaranje Srbije? Konačna odluka za dva dana

DOBRE VESTI ZA SRBIJU: Stigao novi kontigent Fajzerovih vakcina

Ove dve boje su „ansambl s ohrabrujućom porukom snage i nade“, kažu iz Instituta za boje, uz komentar da je siva umirujuća i postojana, a žuta vesela i optimistična.

Modni stručnjaci kažu da će žuta i siva svakako naći svoje mesto i u ženskim garderoberima i to pre svega tu monohromatskim autfitima.

Naime, oni savetuju da od glave do pete uskočite u neku od ove dve boje, ali da to pritom učinite noseći jednostavne i efektne komade poput odela, mantila ili haljine. To će učiniti da izgledate moćno i savršeno otmeno.

VESTI KOJE SU OBELEŽILE DAN

PREMINULA LEGENDA PARTIZANA: Umro Milenko Savović

DRAMA U LAJKOVCU: Oduzeli joj mlađeg brata, sonom kiselinom na socijalnu radnicu

STIPENDIJA ZA MALU DARU! Dodik pomaže glavnoj glumici iz filma o Jasenovcu

SASLUŠANA DIJANA HRKALOVIĆ odbila je POLIGRAF!

Ako se odlučite za kombinaciju žute i sive, budite sigurni da ćete na taj način biti primećena. Prigušena siva u kombinaciji sa svetložutom deluje nenametljivo, a opet moćno i svežine, te je ovo sjajan izbor za moderan ulični stil.

Ako vam nijjedna od ove dve boje ne leži, uvek se možete okrenuti sivim i žutim detaljima – torbama, cipela,a ešarpama. Čak i nokti u ovoj boji deluju šik i trendi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter