Izvor: Blic žena
02.08.2021 u 10:35
0

PONOVO U MODI! Plava senka se vratila na velika vrata!

Poznata rijaliti zvezda Kim Kardašijan je, u saradnji sa svojim dugogodišnjim šminkerom Mariom Dedivanovićem, ponovo oživela jedan stari trend. Plavu senku na očima mnogi pamte još iz osamdesetih, ali ona datira iz mnogo ranijeg perioda – naime, na očima ju je nosila čak i egipatska kraljica Kleopatra.

Iako se plava senka za oči provlačila i prethodnih godina, mnoge slavne lepotice već su oberučke prigrlile ovaj trend i prošetale ga crvenim tepihom, a i modna kuća „Šanel“ promovisala je plavu senku na skorašnjim revijama.

VAŽNO:

VUČIĆ DANAS PRISUSTVUJE MEĐUSTRANAČKOM DIJALOGU: Razgovor sa Dačićem i opozicionim strankama koje ne žele prisustvo stranaca u pregovorima

PRODUŽEN PRITVOR BELIVUKU I NJEGOVOJ EKIPI!

DRECUN U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Incko udara na slobodu mišljenja – ovo je sve TEŠKA OBAVEŠTAJNA NAMEŠTALJKA!

DIREKTORKA KOMPANIJE RIO TINTO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Veliki broj stručnjaka radi na projektu rudnika u Srbiji – sve će biti JAVNO!

1. Usne neka budu neutralne

Prva lekcija koju je svaka od nas savladala jeste da akcenat prilikom šminkanja stavimo ili na oči ili na usne. Stoga, ako su oči dramatično plave, usne namažite „nude“ karminom.

2. Plavo ne stoji svakome

Ovaj trend najbolje stoji ženama sa svetlom kožom, tamnom kosom i smeđim ili sivim očima. Ili ženama s veoma preplanulom kožom. Pa možete li onda da nosite plavu senku ako imate plavu kosu i plave oči? Možete, jer je to sada trendi, samo nemojte stavljati istu nijansu senke kao što je boja vaših očiju, jer tad one neće doći do izražaja.

3. Ne treba da se slaže s odećom

Plava haljina i plava senka, pogotovo u istoj nijansi, nisu najbolja kombinacija, jer što je previše, previše je. Bolje se odlučite za crnu ili belu odeću.

4. Preskočite crni ajlajner

Naprosto je prejak u kombinaciji s plavom senkom. Bolje se odlučite za tamnoplavu boju. Mornarskoplava ili indigo će, takođe, odlično poslužiti svrsi.

5. Ne idite previsoko

Sa senkama intenzivnih boja lako je preterati – zato pripazite da ne idete previsoko od linije pregiba kapka!

6. Blendajte i samo blendajte

Četkica za blendanje je ključna kod nanošenja plave senke. Prvo nanesite senku u boji kože pa ivice plave senke pomešajte sa tim kako se ne bi video grub prelaz.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter