Izvor: Happy BSC
24.09.2021 u 19:08
0

BEZ OVOG KOMADA JESEN JE NEZAMISLIVA

Ovaj trend će se svideti većini žena.

Jesen nam se opasno približila, pa je krajnje vreme da garderober spremimo za hladniju sezonu. Ove godine, van svim očekivanja, biće popularne jarke boje i zanimlljivi dezeni. Iako ovakvi komadi nisu karakteristični za jesen, modni dizajneri su rešili da sruše sva pravila.

PROČITAJTE JOŠ: Iskoristite kafu na pravi način: Napravite savršenu masku za lice!

Posebno popularna će biti odela u veselim bojama. Svaka žena od stila mora da ima barem jedno, dobro ukrojeno u svom ormaru, jednoglasno se slažu modni stručnjaci.

Što se boja tiče, sve su nam na raspolaganju, a pravilo glasi, što veselije, to bolje. Na vama je da izaberete onu nijansu koja vam najbolje pristaje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter