Izvor: Happy BSC
25.10.2021 u 11:55
0

Uz ove savete, mitiseri na nosu nestaju 100%

Nega pre svega! Za ženu je uvek bitno da bude negovana i ima blistavo lice, ukoliko imate problem sa mitiserima, evo nekoliko saveta kako ih se rešiti!

Kako ukloniti mitisere sa nosa?

Kao što smo već rekli, mitisere na nosu je u suštini lako ukloniti, iako se ne čini tako. U svakom slučaju je lakše nego ukloniti bubuljice. Samo je potrebno da znate koji su pravilni načini da ih se rešite. Za početak, ono što ne treba da radite je:

PROČITAJTE JOŠ:PROVERENI: Trikovi za NEGU kože poznatih manekenki koje morate da ZNATE

-da ih istiskujete

-da prečesto i previše perete lice

-da koristite jaku kozmetiku i preparate za čišćenje.

E, tako. Sad kad smo utvrdili šta nam ne pomaže, da vidimo kako ukloniti mitisere sa nosa, a da tehnika zapravo radi. Pa, slično kao što uklanjamo i ostale mitisere.

Za početak, možete da pomognete svojoj koži da održi normalnu masnoću. Tako će se i mitiseri na nosu manje javljati. To možete da uradite tako što izaberete preparate koji ne sadrže ulja i čistite njima kožu redovno. Redovno, u ovom slučaju znači najviše dvaput dnevno, naročito (i obavezno) ukoliko svakodnevno nosite šminku ili imate masnu kožu. Za ovo vam može dobro doći micelarna voda.

Uklonite mitisere na nosu šećerom

Kada ga jedete, šećer može izazvati mitisere na nosu. Ali kada od njega napravite prirodni piling za lice, mitiseri na nosu nestaju. Zanimljivo, zar ne?

Od šećera možete napraviti blagi piling tako što ćete ga pomešati sa jojobinim uljem ili medom. Ukoliko koristite ulje jojobe, razmera je 4 kašike ulja naspram 1 šolje šećera. Ukoliko koristite med, trebaće vam jedna šolja meda i otprilike kašičica-dve šećera. Ukratko, pilng treba da bude srednje gust u oba slučaja.

Mitiseri na nosu reaguju na ove supstance i sa njima se lako mešaju, pa je ovakav piling super način da ih izvučete, a da ne ostavite krater na nosu. Ipak, ograničite upotrebu ovog pilinga na 2-3 puta nedeljno, kako biste izbegli iritacije kože.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter