Izvor: zenskimagazin.rs
01.06.2022 u 22:27
0

NAPRAVITE SAMI ANTISTRES KUPKE UZ OVA 3 RECEPTA!

Ove kupke delovaće na vas, baš kao i odlazak u spa.

Jednostavno kupanje je jedan od najugodnijih i opuštajućih tretmana koje možete uraditi kod kuće. Da bi bio i koristan za kožu, umirujući i opuštajući, morate znati jednostavne životne trikove. Tada će kupka definitivno zameniti vaš odlazak u spa i postaće još prijatnija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Napravite sami SERUM OD POMORANDŽE! Delotvoran serum prepun VITAMINA C! (RECEPT)

U nastavku pročitajte tri recepta za tople kupke sa antistres efektom.

Sa kamilicom

Kamilica i lavanda su poznate po svom umirujućem dejstvu, zbog čega se kuvaju kao čaj ili se od njih prave esencijalna ulja. Pre kupanja u vodu stavite nekoliko kesica čaja od kamilice i par grančica lavande. Takav postupak ne samo da će zagrejati i opustiti telo, već će obezbediti i miran i zdrav san posle kupanja.

Sa đumbirom

Poznato je da đumbir ima svojstvo zagrevanja – a kada se koristi spolja, ima iste kvalitete. Kupka sa đumbirom ubrzava metaboličke procese u telu i jača imuni sistem, čini kožu mekšom. Narendajte đumbir i dodajte nekoliko kašika u vodu, pomešano sa čašom morske soli. Efekat zagrevanja je zagarantovan.

Sa lavandom

Lavanda je odličan lek za stres, a njeno eterično ulje pomaže kod glavobolje i PMS-a. Dodajte nekoliko kapi ulja u vodu, kao i latice ruže ili eterično ulje ovog cveta. Postupak će biti ne samo lep i sa prijatnom aromom: lavanda savršeno opušta mišiće i stoga će kupka sa lavandom smiriti i nervni sistem i telo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter