27°C

Beograd

Photo: INSTAGRAM

Izvor: Blic.rs

NAVALA SRBA NA MORE U BOSNI: Otkriveno KOLIKO KOŠTA smeštaj u Neumu, a cena KAFE je najveći ŠOK

Odluka BiH, da državljani Srbije mogu bezuslovno da putuju u ovo zemlju, dovela je do toga da je Neum turistička atrakcija ove godine

Slobodno se može reći da se Neum od 20. jula pretvorio u "košnicu". Na plažama su velike gužve, a u odnosu na isti period prošle godine imaju 500 gostiju više.

Skoro svi hotelski smeštaji su popunjeni, a u privatnim smeštajima je popunjenost oko 80 odsto. Vikendom broj gostiju raste, te je popunjenost oko 95 odsto.

PROČITAJTE JOŠ...

MARIĆ STAVIO TAČKU! Poslednja "Ćirilica" donela mnoga saznanja ...

DR ŠEKLER OTKRIO: MI smo izučavali genom KORONA VIRUSA, evo šta smo SAZNALI!

OVO JE POENTA MERA: Šta ako imate MILION bolesnih za NEDELJU dana u SRBIJI?

JEZIVO U GORNJEM MILANOVCU: Žena skočila sa mosta! U kritičnom stanju prevezena u Kragujevac

POGLEDAJTE ŠTA SU T-ĆELIJE: Među nama su ljudi specijalnih karakteristika, imuni na korona virus, a ovo su njihove odlike

S obzirom na to, da je ovo mesto godinama unazad važilo za jedno od jeftinijih izletišta u regionu, proverili smo kakve su cene ove godine kada u Neumu "cveta" sezona.

Privatni smeštaj se može se naći po ceni od 20KM (1200 din) do 40 (2400 din). Polupansion po osobi u hotelskom smeštaju kreće se od 80KM (4800 din) do 100KM (6.000 din).

Iznajmljivanje ležaljki i suncobrana, kako na plaži, tako i na bazenima, košta oko 18 KM (1080 din) po danu.

U prodavnici flašica gazirnog pića od 0,5 litara je 1,5 KM (90 din), a toliko košta i 1,5 litara vode. Kugla sladoleda je 1,5 KM (90 din).

Kafa u kafićima na ovom letovalištu košta 2,5 KM(150 din), dok gazirana pića koštaju oko 3,5 KM (210 din).

Od sadržaja, posetioci ovog mesta mogu sebi pružiti vožnju mini podmornicom 15 KM (900 din), dok je vožnja brodićem 10 KM (600 din).

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti