Izvor: Happy BSC
12.12.2022 u 12:52
0

JEDNOSTAVNO ZA PRIPREMU: Svinjske šnicle sa lukom

Svinjske šnicle sa lukom u rerni su za one koji vole natur šnicle sa junetinom ili ste probali svinjske šnicle u sosu od šampinjona. Relativno se lako priprema, jer se dobar deo vremena priprema u pećnici, pa i početnici u kuvanju neće imati dilemu da li je dobro pečen ili bojazan da meso ne ostane žilavo. Kada ga izvadite iz rerne, biće divno sočno i ukusno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Šta vam treba za svinjske šnicle sa lukom?

  • 1 kg svinjske šnicle
  • 1 kg crnog luka
  • 1 konzerva pelata ili 2 oljuštena paradajza
  • 2 kašike svinjske masti
  • so, biber i aleva paprika po ukusu

Kako se prave svinjske šnicle sa lukom?

Svinjske šnicle mogu da ostanu i malo deblje, ne morate ih lupati da budu tanke, samo ih isecite na veličinu parčeta koju želite. Prvo ih propržite da se uhvate spolja (da pobele i dobiju blago rumenu boju spolja), a zatim vadite na tanjir. Pržite ih na masti, možete na ulju ako želite, mada je na masti zdravije i ukusnije.

POSNI punjeni paradajz: Brzo, lagano i ukusno

Kada sve propržite, na dno dubokog tiganja gde ste pržili ubacite kilogram očišćenog i secenog na tanke kriške crnog luka. kada se blago proprži da se “ustaklasti”, dodati paradajz ili pelat i vratiti šnicle unutra i začiniti po ukusu.

Krčkati na tihoj vatri narednih sat do dva zavisno od toga koliko će vremena trebati mesu da postane veoma mekano. Služiti sa pirinčem ili pire krompirom.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter