
Foto: FREEPIK.COM
MENEMEN: Turska kajgana gotova za 15 minuta koja pomera granice dobrog ukusa
Dodajte prilog po želji i uživajte.
Potrebno je:
- 4 velika jajeta
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 glavica crnog luka, srednje veličine
- 1 paprika babura
- 2 paradajza
- 3 kašike paste od paradajza
- pola kašičice sušenog origana
- so i biber po ukusu
Priprema
U tiganju zagrejte ulje pa propržite posoljeni luk i papriku. Pustite da se krčka 5 minuta, sve dok ne omekša, uz mešanje. Umešajte seckan i prethodno oljušten paradajz i paradajz pastu. Začinite, pa dinstajte nekoliko minuta na srednjoj vatri, uz povremeno mešanje. Potom smanjite temperaturu pa dodajte umućeno jaje i kratko propržite.
PROČITAJTE: SOČNI GULAŠ: Držaće vas dugo sitim, a pritom preukusan prste da poližete
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

RECEPT DANA: Punjeni krompir, slasni specijalitet sa slaninom

SAVRŠENA POSLASTICA ZA SVE SLADOKUSCE: Recept za posni čizkejk

NOSTALGIJA NA TANJIRU: Prebranac kakav su spremale naše bake

RECEPT DANA: Rinflajš sa sosom savršen za nedeljni ručak

SOK OD KURKUME I LIMUNA: Najzdraviji začin za jačanje imuniteta
