NEODOLJIVE PUSLICE: Vazdušaste i slatke, nestaće sa stola čim se postave
Uživajte u savršenom ukusu.
Potrebno je:
- 4 belanceta
- 1 šolja šećera
- pola kašičice ekstrakta vanile
- prstohvat soli
- kapljica sirćeta
Priprema:
Rernu zagrejte na 120 stepeni. Pleh obložite pek papirom.Umutite belanca da krenu da se penju pa dodajte so i sirće. Mutite dok ne postanu čvrsta i sjajna pa polako dodajte šećer. Zatim umešajte vanilin ekstrakt. Špricem za poslastice pravite male krugove na plehu, sa razmakom između svake puslice. Pecite sat i po do 2, u rerni zagrejanoj na 120 stepeni, dok ne budu spolja suve i hrskave, a iznutra mekane. Potom isključite rernu pa ostavite unutra da se prohlade.
PROČITAJTE: PRAZAN BUREK: Hrskavih kora i fenomenalnog ukusa
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

STRUČNJACI OTKRIVAJU: Može li krompir biti deo zdrave ishrane?

OVSENA KAŠA ILI JAJA: Koji doručak je bolji za decu?

RECEPT DANA: Domaće kiflice, neodoljivog ukusa i mirisa

ZA DANE STROGOG POSTA: Pita sa zeljem na vodi

RECEPT DANA: Bougatsa – slatko grčko pecivo od limuna, griza i vanile
