
Foto: FREEPIK by KamranAydinov
PRAZAN BUREK: Hrskavih kora i fenomenalnog ukusa
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
Potrebno je:
- 9 kora za gibanicu
- 1 dl ulja
- 2 dl vode
- pola kašičice soli
Priprema
Ulje, vodu i so pomešajte. Svaku koru premažite mešavinom pa ih ređajte u krug. Presavijte krajeve kora prema sredini. Prebacite u pleh obložen pek papirom. Premažite površinu bureka ostatkom ulja i vode. Pecite dok ne porumeni.
PROČITAJTE: POSNA SARMA SA SUVIM ŠLJIVAMA: Nećete da primetite da nedostaje meso!

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

STRUČNJACI OTKRIVAJU: Može li krompir biti deo zdrave ishrane?

OVSENA KAŠA ILI JAJA: Koji doručak je bolji za decu?

RECEPT DANA: Domaće kiflice, neodoljivog ukusa i mirisa

ZA DANE STROGOG POSTA: Pita sa zeljem na vodi

RECEPT DANA: Bougatsa – slatko grčko pecivo od limuna, griza i vanile
