Izvor: TRPEZA
02.06.2024 u 13:03
0

ZAPEČENI HLEB SA BELIM LUKOM Aromatična rapsodija ukusa za sve prilike, a osvaja na prvi zalogaj

Aromatični domaći hleb zagrejaće vam dušu i telo.

  • 4 čena belog luka, sitno iseckana
  • 120 g neslanog putera, omekšanog
  • 2 kašike seckanog svežeg peršuna
  • 1/2 kašičice soli
  • 1 baget ili vekna francuskog hleba, prepolovljena po dužini
  • 60 g sitno rendanog parmezana

Priprema

Rernu zagrejte na 220 stepeni. U jednoj posudi pomešajte puter, beli luk, peršun i so, pa dobro sjedinite. Hleb isecite pa premažite obilno puterom sa belim lukom, a zatim pospite parmezanom. Sve ređajte u pleh obložen pek papirom. Pecite oko 10 minuta, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni. Služite vrućeg uz prilog po želji. Prijatno!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter