ZAPEČENI HLEB SA BELIM LUKOM Aromatična rapsodija ukusa za sve prilike, a osvaja na prvi zalogaj
Aromatični domaći hleb zagrejaće vam dušu i telo.
- 4 čena belog luka, sitno iseckana
- 120 g neslanog putera, omekšanog
- 2 kašike seckanog svežeg peršuna
- 1/2 kašičice soli
- 1 baget ili vekna francuskog hleba, prepolovljena po dužini
- 60 g sitno rendanog parmezana
Priprema
Rernu zagrejte na 220 stepeni. U jednoj posudi pomešajte puter, beli luk, peršun i so, pa dobro sjedinite. Hleb isecite pa premažite obilno puterom sa belim lukom, a zatim pospite parmezanom. Sve ređajte u pleh obložen pek papirom. Pecite oko 10 minuta, u rerni zagrejanoj na 220 stepeni. Služite vrućeg uz prilog po želji. Prijatno!
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74