Izvor: OBJEKTIV
21.10.2022 u 20:42
0

GOSPODIN POGREŠNI: Ovo je najčešća PREPREKA zbog koje ste još uvek sami, a niste je SVESNI

Radite na tome da promenite stavke koje su vam bitne za vezu

Ako ste već duže vreme sami uprkos činjenici da pokušavate da nađete partnera, najpre treba da identifikujete glavnu tačku problema.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Stručnjaci veruju da bi to moglo da vam pomogne da stvari promenite na bolje.

Jedna od najčešćih pritužbi – “Uvek naiđem na pogrešnu vrstu muškarca”. Problem je u tome što čak i ako to znate, nije lako preko noći promeniti svoje standarde.

– Žene često privlače muškarci koji na njih ne obraćaju pažnju – Jakui Marson, autor The Curse of Lovely.

– Ako ste upoznati sa teorijom privrženosti, onda shvatate da ovi muškarci imaju obrasce izbegavaja po pitanju vezivanja. Kulturološki smo uslovljeni da razmišljano o ovom ponašanju kao uzbudljivom i romantičnom. Realnost je da to uopšte nije zdravo – dodaje on.

Za razbijanje ovog obrasca potrebno je mnogo rada na sebi, ali vredi napomenuti da je privlačnost zasnovana na više od jedne emocije. Možemo da žudimo za muškarcem koji ne izgleda zainteresovano jer smo ga smatramo misterioznim i seksi, ali bismo takođe mogli da osetimo iskrenu toplinu kada vidimo čoveka koji je uvek zainteresovan za ono što imamo da kažemo. Požuda bi mogla da pobedi toplinu, ali ova osećanja se vremenom mogu promeniti.

Razmislite o muškarcima koje ste u prošlosti odbijali i zapitajte se zašto ste to činili. Da li je to bilo zato što su vam izgledali dosadno? Pogledajte svoje prijatelje koji su u dugim vezama – kakvi su njihovi partneri?

Svest o tome šta nas privlači i na čemu se ta privlačnost zasniva, može vam dati svež uvid i može vas podstaći da pokušate da izlazite sa različitim vrstama ljudi.

– Privrženost često može da bude više svestan izbor – kaže psiholog Džeremi Nikolson.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter