Izvor: OBJEKTIV/INFORMER
02.12.2022 u 19:08
0

OPREZ! 5 situacija u kojima ne smete da mu kažete da ste zaljubljeni u njega

Iako je iskrenost uvek poželjna kada se radi o ljubavi, postoje situacije u kojima je neophodno da prvo dobro razmislite pre nego što nekome pruznate šta osećate prtema njemu.

Stručnjaci izdvajaju pet situacija u kojima je bolje da prećutite svoja prava osećanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ako je u pitanju neko ko je već u vezi

Koliko god da ti se neko dopada, nemoj samoinicijativno da se mešaš u vezu, već sačekaj da situacija bude čista na obe strane.

Bivšem dečku svoje prijateljice

Da li je baš neophodno da se upuštaš u nešto sa bivšim dečkom tvoje prijateljice. Iako će ona možda reći da joj je svejedno, velike su šanse da će ovo ipak narušiti vaše prijateljstvo.

Dečku koji ti je jasno dao do znanja da te gleda kao prijateljicu

Možda si mu draga, ali kao prijatelj i to je to. Nema potrebe da pokušavaš da mu promeniš mišljenje ili razvijaš neku bajku u glavi. Više od drugarstva nećeš imati s njim.

Prijatelju s kojim se družiš godinama, od detinjstva

Ovo je mač sa dve oštrice. Poznato je da se prave i velike ljubavi mogu razviti iz dugogodišnjeg prijateljstva, ali je bolje da prethodno ispipaš teren i vidiš da li i on ima iste afinitete prema tebi.

Najboljem prijatelju svog bivšeg dečka

Prijatelji tvog bivšeg dečka, pogotovo njegov najbolji prijatelj, su zabranjeno voće. Ovo je situacija slična kao bivši tvoje drugarice. Dakle, jednostavno zaobiđi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter