Izvor: HappyBSC
25.07.2020 u 12:43
0

OPREZ! Ako se znojite u snu odmah idite kod lekara!

Znojenje može da bude bezazlen znak da vam je vrućina ili da patite od hormonskog disbalansa, ali često i preterano znojenje tokom spavanja može da ukazuje na opaku bolest.

TOP PREPORUKA

PREDSEDNIK SRBIJE SUTRA REAGUJE: Novi ŠAMAR Prištine EU i SAD!

BEOGRAĐANI OBRATITE PAŽNJU: Nove izmene na linijama gradskog prevoza!

NIŠLIJA OSUMNJIČEN ZA OBLJUBU DEVOJČICE (14): Ja sam u nju zaljubljen, želim zajednički život?!

PREMINULA VELIKA LEGENDA: Na društvenim mrežama se OPRAŠTAJU, tuga DO NEBA! (FOTO)

Postoji preko 130 vrsta kancera krvi, pa simptomi variraju u zavisnosti od tipa bolesti ili od osobe. Grupa istraživača otkrila je kako je jedan od simptoma raka krvi preterano znojenje tokom spavanja.

Pored znojenja, na ovu bolest ukazuje i naglo mršavljenje, stalni osećaj umora, bol u kostima, infekcije, krvarenje i pojava modrica.

PROČITAJTE I OVO…

VEČERAS PREMIJERA NA HAPPY BSC PORTALU! Dve devojke režiraju pustolovinu, koja lomi i one najčvršće! (VIDEO)

LEGIJA ZVAO MARIĆA IZ ZATVORA: „I danas imam ožiljak od njegovog udarca“! (FOTO)

MINISTAR FINANSIJA: Plate i penzije stabilne, nema smanjenja

Napominjemo da svi ovi simptomi mogu biti bezazleni, ali ako ih osetite obavezno se obratite lekaru. Stručnjaci ističu da način života ne igra veliku ulogu u dobijanju raka krvi, ali je važno strogo slušati smernice lekara ako je ova bolest dijagnostifikovana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter