Izvor: Mondo.rs
08.06.2023 u 16:37
0

7 PRAVILA PO KOJIMA CRNOGORAC BIRA MLADU: Jednima smešno, a drugi samo što ne eksplodiraju od muke

Ovaj šaljivi post je objavljen na Instagram stranici i to uz komentar i objašnjenje.

Kakve osobine treba da ima idealna žena za Cnogorca i koliko se njegovi kriterijumi razlikuju od jačeg pola u Srbiji? Saznajte kako prosečan momak iz Montenegra bira ženu.

ZALJUBLJENA JE U DUHA I PLANIRAJU VENČANJE! Problem im je KUM jer je „ZAPEO U PAKLU“ (VIDEO)

Kada žena skuva odličnu „tursku“, ili „srpsku“ kafu, obično se kaže da može da se uda. Da li je to zaista ključni kriterijum za ženidbu srpskih muškaraca? Teško. Većina će vam reći da im je važno da njihova izabranica ume da kuva, ako ne bolje, a onda makar približno dobro kao njihova mama, da vodi računa o sebi, da se ne zapusti kad dođu deca, da je negovateljica, domaćica i, naravno, sjajna ljubavnica.

Estetika takođe nije zanemarljiva. Mnogi jure za ženama koje moraju da budu toliko atraktivne da bi im svi muškarci od reda zavideli na tome kako su uspeli baš oni da je osvoje. Naravno, ovo sve treba uzeti sa rezervom, jer svi smo mi različiti, pa tako se i odlike koje jači pol traži u svojim budućim izabranicama poprilično razlikuju.

A znate li kakvim damama se žene Crnogorci? Koje to karakteristike treba da imaju da bi pristali da stanu na ludi kamen? Evo 7 kriterijuma po kojima prosečan stanovnik Crne Gore bira buduću ženu:

  1. Da je kao njegova majka.
  2. Da nema muške prijatelje.
  3. Da kuva dobar pasulj.
  4. Da zna da menja „Pljevlja“ po padežima.
  5. Da nije imala nikoga pre njega.
  6. Da rađa samo mušku decu.
  7. Da je dobra sa svekrvom.

„Od 1 do 10, koliko je ovo istina? Šeruj ili pošalji osobi koja treba ovo da vidi. Naravno, šala je u pitanju, znam da sam vas već navikao na slične klipove, ali čisto da znaju i oni koji prvi put gledaju“, objasnio je administrator ove stanice.

Naravno, većina je shvatila da je reč o šali, a mnogi su čak primetili da se ovi kriterijumi mogu promeniti na muškarce iz skoro svih država bivše Jugoslavije. Ipak, javile su se i neke dame kojima ovo nije bilo nimalo smešno…

„Zamisli da svaka Crnogorka rodi mušku decu, i za koju generaciju nema više Crnogorki, samo muški? Ništa gluplje nisam pročitala, iako je ovo šala u kojoj ima više od 50% istine“, napisala je jedna besna korisnica Instagrama.

A šta vi mislite? Da li se ovim kriterijumima vode i Srbi?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter