Izvor:
18.12.2019 u 12:14
0

EKSKLUZIVNI GOST TV HAPPY ZORANA MIHAJLOVIĆ : Moramo da ulažemo u železnicu, putarine su sasvim realne! (FOTO)

Gostujući u emisiji "Dobro jutro Srbijo" ministarka građevinarstva, saobraćaja i invrastrukture Zorana Mihajlović, govorila je o najaktuelnijim temama. Ona je podelila sa nama planove o unapređivanju čitave infrastrukture:

Kada smo pogledali šta se radilo pre 10 godina, shvatili smo da se ništa nije ulagalo u železnicu. Mi smo sada uzeli stvari u svoje ruke. Sve što smo mogli da popravimo, mi smo popravili. Današnje deonice su primer da sve može da se postigne na vreme i bez dodatnih troškova. Moramo ozbiljnije da se posvetimo železnici. Sada trenutno radimo na železnici Novi Sad – Subotica – ispričala je Zorana.

OVAKO SE GRADIO SURČIN-OBRENOVAC Pogledajte danas kako je izveden graditeljski poduhvat (VIDEO)

Za ekonomski i privredni razvoj Srbije nephodna su velika ulaganja u autoputeve i železnice. U narednom periodu možemo očekivati nastavak radova na tim poljima.

Što se tiče putarina, cene su sasvim realne. Koliko kilometara pređete, toliko i platite. Svi vide koliko smo mi napredovali. Opozicija je tu da kritikuje, ali građani žele da vide rad i rezultat. Oni su nama ukazali poverenje – nastavila je Zorana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter