Politika privatnosti

Poslednja izmena: 17. decembar 2019.

HappyTV d.o.o.  je vlasnik Happy BSC portala na adresi happytv.rs (u daljem tekstu „BSC Portal“).

Ova stranica Vas obaveštava o našoj politici prikupljanja, korišćenja i objavljivanja ličnih podataka prilikom korišćenja našeg BSC Portala i Vaših izbora u vezi sa tim podacima.

Vaše podatke koristimo kako bismo održavali i unapredili BSC Portal. Korišćenjem BSC Portala prihvatate da se podaci prikupljaju i koriste u skladu sa ovom politikom. Ukoliko nije drugačije definisano u ovoj Politici privatnosti, uslovi korišćeni u ovoj Politici privatnosti imaju isto značenje kao i Uslovi korišćenja, kojima možete pristupiti preko https://www.happytv.rs

Prikupljanje i korišćenje informacija

Prikupljamo nekoliko različitih tipova informacija za različite potrebe kako bismo održavali i unapredili BSC Portal za korisnike.

Vrste prikupljenih podataka

Lićni podaci

Prilikom korišćenja našeg BSC Portala, možemo Vas zamoliti da nam pružite određene lične informacije koje se mogu koristiti kako bismo Vas kontaktirali ili identifikovali (lični podaci). Lične informacije mogu uključivati, ali se ne ograničavaju na:

 • Email adresu
 • Ime i prezime
 • Broj telefona
 • Kolačiće i podatke korišćenja

Podaci korišćenja

Takođe, možemo prikupljati informacije o načinu pristupanja i korišćenja BSC Portala (podaci korišćenja). Podaci korišćenja mogu uključivati informacije kao što su Internet protokol adresa Vašeg računara (IP adresa), tip pretraživača, verzija pretraživača, stranice našeg BSC Portala koje posećujete, vreme i datum vaše posete, vreme provedeno na tim stranicama, jedinstvene indikatore uređaja koji koristite i ostale dijagnostičke podatke.

Podaci o praćenju i kolačićima

Koristimo kolačiće i slične tehnologije za praćenje u cilju praćenja aktivnosti na našem BSC Portalu i čuvanja određenih informacija.

Kolačići su faljovi sa malom količinom podataka koji mogu uključivati jedinstveni anonimni identifikator. Kolačići se šalju na Vaš pretraživač sa BSC Portala i skladište se na Vašem uređaju. Tehnologije za prikupljanje i praćenje informacija koje, takođe, koristimo radi unapređenja i analize našeg BSC Portala su bikoni, tagovi i skripte

Na Vašem pretraživaču možete podesiti da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ukoliko ne prihvatite kolačiće, možda nećete moći da koristite neke funkcionalnosti našeg BSC Portala.

Primeri kolačića koje koristimo:

 • Neophodni kolačići pomažu da sajt bude upotrebljiv omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija na stranici i pristup bezbednim oblastima veb sajta. Veb sajt ne može da funkcioniše pravilno bez ovih kolačića.
 • Kolačići podešavanja omogućuju veb sajtu da zapamti informaciju koja menja način na koji se veb sajt ponaša ili izgleda, kao što su vaš podešeni jezik ili oblast u kojoj se nalazite.
 • Statistički kolačići pomažu vlasnicima veb sajta da razumeju interakciju posetilaca sa veb sajtom anonimnim sakupljanjem informacija i izveštavanjem.
 • Marketing kolačići se koriste za praćenje posetioca na veb sajtovima. Namera je da se prikažu reklame koje su relevantne i privlačne za pojedinačnog korisnika a time i od veće vrednosti za izdavače i treće strane oglašivače.
 • Neklasifikovani kolačići su oni koji su u procesu naše klasifikacije i provajdera pojedinačnih kolačića.

Korišćenje podataka

HappyTV d.o.o. koristi prikupljene podatke za različite potrebe:

 • Da obezbedi i održava BSC Portal
 • Da Vas obaveštava o promenana na BSC Portalu
 • Da Vam dozvoli da učestvujete u interaktivnim funkcijama na BSC Portalu kada odlučite da to učinite
 • Da unapredi brigu o korisnicima i korisničku podršku
 • Da pruži analizu značajnih informacija kako bi BSC Portal bio unapređen
 • Da prati korišćenje BSC Portala
 • Da otkrije, spreči i rešava tehničke probleme

Prenos podataka

Vaše informacije, uključujući lične podatke, mogu biti prenesene ka, i održavane na, kompjuterima izvan Vaše regije, provincije, države ili jurisdikcije gde se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih iz nadležnosti Vaše vlade.

Ukoliko se nalazite van Srbije i odlučite da nam pružite informacije, imajte na umu da podatke, uključujući lične podatke, prenosimo u Srbiju i procesuiramo ih tamo.

Vaša saglasnost sa ovom Politikom privatnosti koju prati Vaše podnošenje takvih informacija predstavlja Vašu saglasnost sa tim prenosom.

Happy TV d.o.o. će preduzeti sve neophodne korake kako bi osigurao da Vaši podaci budu bezbedni i u skladu sa ovom Politikom privatnosti, i da se Vaši podaci neće prenositi na organizaciju ili državu osim ukoliko postoji adekvatni kontroling koji uključuje bezbednost Vaših podataka i drugih ličnih informacija.

Otkrivanje podataka

Zakonski uslovi

Happy TV d.o.o. može dobornamerno objaviti Vaše lične podatke ukoliko veruje da je takva akcija neophodna za:

 • Pridržavanje zakonske obaveze
 • Zaštitu i odbranu prava vlasništva HappyTV d.o.o.
 • Sprečavanje ili istragu mogućeg prestupa u vezi sa BSC Portalom
 • Zaštitu lične bezbednosti korisnika BSC Portala ili javnosti
 • Zaštitu od pravne odgovornosti

Sigurnost podataka

Bezbednost Vaših podataka je bitna za nas, ali imajte na umu da ne postoji metod prenosa putem Interneta ili metod elektronskog skladištenja koje je 100% sigurno. Dok težimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva kako bismo zaštitili Vaše lične podatke, ne možemo garantovati apsolutnu sigurnost.

Provajderi

Možemo da uposlimo nezavisne kompanije i individualce da olakšaju korišćenje našeg BSC Portala (Provajdere), da održavaju BSC Portal u naše ime, da vrše usluge u vezi sa našim BSC Portalom ili da nam pomognu u analizi korišćenja našeg BSC Portala.

Nezavisni provajderi imaju pristup Vašim ličnim podacima u slučaju da obavljaju navedene poslove u naše ime i obavezani su da ne objavljuju Vaše podatke u bilo koje druge svrhe.

Analitika

Možemo da koristimo nezavisne provajdere kako bismo pratili i analizirali korišćenje našeg BSC Portala.

Google analitika

Gugl analitika je veb-servis za analizu, napravljena od strane kompanije Google, za praćenje i obaveštavanje o posetama na BSC Portalu. Google koristi prikupljene podatke da prati i nadgleda korišćenje našeg BSC Portala. Ovi podaci se dele sa drugim Google servisima. Google može koristiti prikupljene podatke da bi kontekstualizovao i personalizovao reklame sa svojih mreža za oglašavanje.

Možete da onemogućite praćenje Vaših aktivnosti na našem BSC Portalu sa Google analitike instalirajući dodatak koji onemogućava Google analitiku na Vašem pretraživaču. Dodatak sprečava JavaScript-u Google analitike (ga.js, analytics.js i dc.js) da deli informacije sa Google analitikom u vezi sa posetama.

Za više informacija o politikama kompanije Google, posetite Google veb stranicu Privatnost i Uslovi: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Linkovi ka drugim sajtovima

Naš BSC Portal može imati linkove ka drugim sajtovima koji nisu u našoj nadležnosti. Ukoliko kliknete na neki drugi link, bićete prebačeni na drugi sajt. Strogo Vas savetujemo da proverite Politiku privatnosti svakog sajta koji posetite.

Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili aktivnosti drugih sajtova ili usluga.

Privatnost za decu

Naš BSC Portal se odnosi na osobe ispod 18 godina (deca).

Svesno ne prikupljamo lične prepoznatljive informacije od bilo koga mlađeg od 18 godina. Ukoliko ste roditelj ili staratelj i svesni ste da nam je Vaše dete pružilo lične podatke, molimo da nas kontaktirate. Ukoliko svesno prepoznamo da smo prikupili lične podatke od dece bez roditeljske potvrde, preuzimamo korake kako bismo uklonili takve informacije sa naših servera.

Promene u ovoj Politici privatnosti

Našu Politiku privatnosti možemo ažurirati s vremena na vreme. Bićete obavešteni u vezi sa bilo kojim promenama postavljanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici.

Bićete obavešteni putem email-a i/ili istaknutim obaveštenjem na našem BSC Portalu, pre nego što promene budu na snazi i promenićemo „važi od“ datum na vrhu ove Politike privatnosti.

Savetujemo Vas da pregledate ovu Politiku privatnosti s vremena na vreme za bilo koje promene. Promene u ovoj Politici privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj strani.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate nekih pitanja u vezi sa ovom Politikom privatnosti molimo da nas kontaktirate tako što ćete posetiti ovu stranicu na našem BSC Portalu: https://happytv.rs/info/kontakt

Unesite pojam i stisnite enter