Izvor: happyBSC
22.10.2020 u 15:32
0

JEZIVA ISPOVEST GLUMCA! Ucenili su me i seksualno zlostavljali

U memoarima „Zelena svetla“, koja su upravo predstavljena javnosti, glumac je govori o mnogim aspektima svog života, uključujući i period kada je nekoliko puta bio seksualno zlostavljan.

SAZNAJTE JOŠ…

Krizni štab je odlučio da POOŠTRI KAŽNJAVANJE, biće promenjeni zakoni, evo ko će biti PRVI NA UDARU

DAČIĆ: Štitiću integritet parlamenta

VESIĆ O MERAMA O BEOGRADU: „Povećati kazne i broj službi koje kontrolišu nošenje maski“

Metju Monahi na stranicama nove knjige otkriva kako je tokom svojih tinejdžerskih godina nekoliko puta bio žrtva seksualnog zlostavljanja. Memoari govore o životnoj priči ovog 50-godišnjaka simbolično koristeći svetla semafora kako bi opisali momente kada je morao da stane, pauzira i nastavi dalje. Oskarovac objašnjava kako mu je svaki od tih momenata pomogao da napreduje i nauči neku lekciju. Otkriva kako njegovo prvo seksualno iskustvo nije bilo sporazumno i da je bio „ucenjen“.

https://www.fane.co.uk/our-shows/a-night-in-with-matthew-mcconaughey/about-the-show

Posted by Matthew McConaughey on Петак, 16. октобар 2020.

– Ucenili su me kako bih imao odnose, bio je to moj prvi put i tada sam imao samo 15 godina. Bio sam siguran da je seks pre braka greh i da ću zbog toga ići u pakao. Danas se nadam da to nije tako – napisao.

Osim toga, Monahi opisuje i veče kada ga je muškarac napao dok je onesvešten ležao u zadnjem delu kombija. Iako u prepričavanju ne otkriva previše detalja, naglašava kako se ne smatra žrtvom i da se „svet urotio kako bi ga usrećio“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter