Izvor:
28.11.2019 u 11:59
0

TEŠKO PODNEO PORAZ ZVEZDE PROTIV BAJERNA Ja nikada ne zviždim timu koji voli

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu je bilo teško da gleda utakmicu Zvezda-Bajern (0-6) u Ligi šampiona, kao i da se nada da će Partizan večeras pobediti AZ Alkmar u Ligi Evrope.

– Gledao sam Zvezda-Bajern… Teško sam se osećao… Kako… Ali ja sam navijač koji nikada nije napustio stadion pre kraja i neko ko ne zviždi timu koji voli. To je sve što imam da kažem – rekao je Vučić, odgovarajući na pitanja novinara u Kragujevcu.

Vučić, koji navija za Zvezdu, podseća i da je taj tim igrao dve Lige šampiona za redom i Ligu Evrope tri puta.

On se, međutim, nada i pobedi Partizana, navodeći da bi za Srbiju bilo važno da pobede.

– Želim im svu sreću, ne mogu da kažem da to očekujem, jer se ne razumem toliko, ali se nadam pobedi. Verujem u njihovu hrabrost i verujem da mogu da pobede – rekao je Vučić.

Fudbaleri Partizana večeras u Hagu igraju odlučujuću utakmicu sa AZ Alkmarom za prolaz iz grupne faze Lige Evrope.

Fudbaleri Crvene zvezde pretrpeli su u utorak poraz od Bajerna od 6:0 (1:0) u Beogradu, u meču 5. kola B grupe Lige šampiona.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter