Izvor:
19.12.2019 u 16:08
0

HVALA, ZVEZDO Milojević i zvanično otišao iz Ljutice Bogdana! VIDEO)

– Doneo sam odluku da neću više biti trener Crvene zvezde. Kao prvo, pre nego što je obrazložim, želeo bih kao prvo da se zahvalim prvo svojoj porodici, pri tome Zvezdanu Terziću i Draganu Miloševiću, jer su bili kod mene u Atini, razgovarali smo i gospodinu Terziću jer je toliko verovao u mene- izjavio je Milojević na konferenciji za medije i dodao:

OGLASIO SE BUDUĆI TRENER CRVENE ZVEZDE: Ovaj snimak Dekija Stankovića je zapalio društvene mreže!

– Hvala i mom najbližem saradniku, gspodinu Miti Mrkeli, svi ovi uspesi nisu ništa manji ako bi se pripisivali njemu, a ne meni. Hvala svima koji su nas podržavali, vama novinarima koji ste nas pratili i kada je bilo teško i kada je bilo lako. Hvala i navijačima, ne znam šta tu kažem da ne umanjim njihovu ulogu- rekao je Milojević.

Iako mnogi misle da su finansije razlog što Milojević napušta Zvezdu, čelnici kluba nisu hteli da se izjasne naovu temu.

-To nije bila tema i nije bilo ništa sporno. Neću da odgovorim na ova pitanja- rekao je generalni direktor Zvezde.

ZA RIVALSTVO NEMA MESTA: Savo Milošević poželeo dobrodošlicu svom prijatelju!

Sa druge strane, sada već bivši trener Crvene zvezde nije hteo da otkrije da li je uprava pokušala da ga odvrati od odluke.

– Ne bih da se bavimo time, sa njima imam jako korektne odnose. Neću da odgovaram na sve to. I ugovor koji sam potpisao sam samo pogledao, pitao da li je to to i nisam postavljao nikakve finansijske uslove. Hvala Zvezdi na ovome što je dala, dala je maksimum i nemam apetita-rekao je Milojević.

ZA RIVALSTVO NEMA MESTA: Savo Milošević poželeo dobrodošlicu svom prijatelju!

Na pitanje da li je on imao uticaj u donošenju odluke o nvom treneru, Milojević je objasnio

-Pričali smo, razgovarali smo, ali nisam ja taj koji je kompetentan da mogu da kažem ko će biti novi trener Zvezde. Ko god da bude, imaće moju veliku podršku i moj veliki naklon. Trenirati i sesti na klupu Zvezde je velika stvar- rekao je Milojević a onda je nastavio Terzić

-Ali kada smo sedeli u Avalici rekao sam mu da prvo pronađe naslednika, pa da ode- zaključio je Terzić.

Kako kaže, o budućem treneru Crvene zvezde ima samo reči hvale.

– Video sam se sa Dekijem posle utakmice sa Totenhemom, razgovarali smo. Igrao sam kratko vreme sa njim, on je velika legenda, veliki čovek. Znamo svi, da ja ne pominjem. Sad, šta će dalje biti, nije pitanje za mene- zaključio je Milojević.

Na pitanje da li njegovi saradnici idu zajedno sa njim Milojević je bio vrlo izričit.

-Kao što meni nisu nametali, to nikad nije bio problem i svaki trener ima pravo da sam izabere svoje saradnike- izjavio je Vladan.

Jena od stvari koja veoma zanima vatrene navijače Crvene zvezde je gde će Milojević nastaviti karijeru.

MNOGI GA ŽELE ZA SELEKTORA: Vladanu Milojeviću se smeši novi angažman!

-Zaista ne znam. Tamo gde me Bog bude poslao- zaključio je Vladan.

Izvor: Mondo.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter