Izvor:
13.04.2018 u 16:59
0

Nameštaljka u Ligi šampiona? Roma već prodaje karte za duel sa Liverpulom!

Roma je već počela sa prodajom karata za polufinale Lige šampiona, jer već zna sa kim će igrati iako je žreb zakazan za nekoliko sati.

Na zvaničnom klupskom sajtu Rome, u odeljku gde se prodaju ulaznice za utakmice putem interneta, stajalo je da će posle utakmice domaćeg prvenstva sa Đenovom, početi prodaja karata za meč sa – Liverpulom.

Rimljani su tu informaciju držali na sajtu nekoliko minuta, dok nije krenula lavina komentara na društvenim mrežama, a onda je uklonjena. Ipak, internet "pamti" sve.

Podsećanja radi, pre nekoliko dana je i predsednik Reala Florentino Perez rekao da će njegov tim igrati protiv Bajerna u polufinalu, tako da se i taj deo uklapa.

novosti.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter