Izvor:
05.06.2018 u 20:11
0

Na pomolu senzacionalan transfer: Zvezda „krade“ Dinamu Samira?

Nekadašnji hrvatski fudbalski reprezentativac Brazilac Samir blizu je prelaska u Crvenu zvezdu.

Kako prenosi Informer, pregovori između šampiona Srbije i Samira u poodmakloj fazi i očekuje se sutra da dođe u Beograd na završnu rundu, a potom i potpiše dvogodišnji ugovor vredan ukupno 800.000 evra.

Prema svemu sudeći, Crvena zvezda je uspela da "pobedi" zagrebački Dinamo u trci za njegov potpis jer je Samir bio na korak da se vrati na Maksimir.

Samirov poslednji klub bio je kineski Vuhan Zal, sa kojim je raskinuo ugovor u februaru, a ranije je igrao za Hetafe, Ðangsu Suning, Sao Kaetano, Atletiko Paranense…

Rođeni Brazilac odigrao je i sedam utakmica za reprezentaciju Hrvatske i bio deo ekipe na Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

tanjug.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter