Izvor: Alo.rs
25.09.2020 u 19:20
0

NADAL PRIZNAJE: „Novak je u pravu“!

Španski teniser Rafael Nadal govorio je o trenutnoj situaciji u tenisu i šta očekuje od Rolan Garosa.

U nedelju 27. septembra i zvanično će početi čuveni turnir Rolan Garos.

Nadal će tada igrati protiv Gerasimova i o turniru je govorio na konferenciji za medije.

„Novak je u pravu. Ja jesam pobediv na šljaci, on me je pobedio više puta. Ovo su za mene najteži uslovi ikada na Rolan Garosu. Situacija je jako čudna, uslovi su jako teški, vreme je hladno i svima će biti izuzetno teško. Iskreno, turnir će se igrati u ekstremnim uslovima. Ipak, ovde sam da se borim za najviši plasman, biću kompetitivan od prvog dana i videćemo šta mogu da uradim“, rekao je Rafael Nadal.

PROČITAJTE JOŠ…

Dr Daria Kisić: SVE ČESTITKE ĐACIMA I NASTAVNOM OSOBLJU!

OGLASIO SE OTAC poginulog pilota: Mog sina krasio je SNAŽAN MORAL i ČOVEKOLJUBLJE!

Miodrag Linta: KONAČNO REŠITI STAMBENO PITANJE svih IZBEGLIH SRBA!

HAOS NA TRŽIŠTU! Niko neće pšenicu!

Svi pričaju o izazovima koji vas ovde čekaju i koliiko je sve teško. Kako se ti nosiš sa svime time i kakvo je tvoje zdravlje?

„Moje zdravlje je dobro. Ne brinem o tome previše niti se osvrćem na ono što se događalo na prethodnim turnirima. Srećan sam što sam ovde i što mogu da igram ma kakva situacija bila. Tužan sam zbog svega, sedimo ovde vi i ja, sami. Biće malo teže, ali me to ne sprečava da dam sve od sebe na terenu“, rekao je Nadal.

Nadal je potvrdio ove reči i objasnio kako će izgledati njegova rutina s obzirom da su igrači primorani da ostanu u hotelu sve vreme.

„Nema tu neke velike razlike. Sve te naše rutine van terena nemaju preveliki uticaj na ono što će se desiti na terenu. Stanje na terenu hoće i to prilično jer je sve drugačije nego prethodnih godina. Sve u svemu, moram da naporno radim i već sam imao neke jako dobre treninge. Pogledajte samo ovo, bilo je 9 stepeni u Parizu to su ekstremno loši uslovi za tenis. Mi igramo napolju“, ispričao je Nadal.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter