Izvor: Kurir
30.08.2020 u 11:31
0

DOKTOR KON APELUJE: Molba i preklinjanje za razumevanje posebno mladih ljudi!

Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon upozorio je da je u Srbiji stanje daleko od povoljne epidemiološke situacije i na svom FB profilu dodao da bi moglo doći do povećane aktivnosti virusa zbog povratka putnika iz inostranstva i polaska u škole.

Broj koji se testira u Kovid ambulantama Beograda na dnevnom nivou zbog sumnji na kovid ne opada poslednje dve nedelje. Sa povratkom putnika iz inostranstva i polaskom u školu moguće je da dođe do povećane aktivnosti virusa. Zato se mere moraju sprovoditi, posebno zabrana okupljanja više od 30, koja je uz strogo poštovanje protivepidemijskih mera odobrena samo bioskopima i svim institucijama kulture u većem broju“, napisao je Kon.

SAZNAJTE JOŠ…

GRUPA ALBANACA NAPALA SRPSKE MLADIĆE: Tukli ih po glavi i telu!

POSLANIK SRPSKE PUŠTEN NAKON PRIVOĐENJA: Sada je NEPOŽELJAN, i to nije SVE! (VIDEO)

VREMENSKA PROGNOZA ZA 30. AVGUST! Očekuju nas TROPSKE VRUĆINE!

RAZLIKE U PRIMANJU PENZIJA: Najviši penzioni ček iznosi 139 hiljada dinara, a najniže penzije su u OVOJ beogradskoj opštini

On je dodao da, ipak, nema povoljnijeg trenutka za polazak u škole, jer će se za svega nekoliko nedelja situacija verovatno nešto pogoršati.

„Postoje, sada već ponovljeni pokazateljii da mlađa deca nisu dobri prenosioci virusa, a iskustva iz vrtića je da deca ekstremno retko obolevaju od Covid 19 i to uglavnom sa blagim simptomima. Ponovno punjenje bolnica koje pod naletom epidemije postaju Covid bolnice moramo zajedno sprečiti. Da pomognemo sebi i zdravstvenim radnicima. APEL, MOLBA pa i PREKLINJANJE za RAZUMEVANJE posebno mladih ljudi. Možemo mi to…“ poručio je Kon.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter