Izvor: kurir.rs
13.01.2021 u 18:37
0

Dr Kon DEMANTOVAO izjavu da su se preminuli lekari zarazili na pauzama za kafu

Velika prašina digla se nakon navodne izjave doktora Predraga Kona na jednoj televiziji da se određeni broj preminulih lekara zaražavao na pauzama za kafu.

NAJVAŽNIJE DANAS

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA: Na vrhu liste Beograd i Novi Sad

PONOVO RAST Ovo su najnovije korona brojke

Žena od 106 godina primila vakcinu protiv kovida

AKADEMIK MATIJA BEĆKOVIĆ SE VAKCINISAO: Evo koju vakcinu je primio i kako se oseća

Sam doktor izjavio je da je izjava sramno i skandalozno izvučena iz konteksta i iskorišćena.

Ono što mora da se kaže jeste da je sraman, skandalozan, pa čak da se kaže da je čist falsifikat taj naslov. Ja to nikada nisam rekao. Naslov koji je izvučen iz svega onoga što sam ja rekao je čista laž. Drugačije ne može da se kaže. Ono što je sigurna istina je činjenica koju zna svaki lekar i svaki zdravstveni radnik, a to je da u momentima prilikom skidanja maski postoji značajno povećan rizik i mi imamo sigurno nekoga zaraženog baš na takav način. To se govorilo u skladu sa zaražavanjem, ne u skladu sa umiranjem – jasan je doktor Kon.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter