Izvor: telegraf.rs
13.02.2021 u 11:45
0

RADNO VREME ZA SRETENJE: U radnjama bez promena, evo kako je s parkingom i apotekama

U susret prazniku Sretenje koji se obeležava 15. i 16 februara, odnosno u ponedeljak i utorak naredne nedelje, došlo je do nekih izmena u radnom vremenu određenih službi i objekata.

Prema aktuelnim informacijama, tržni centri i prodavnice radiće po uobičajenom radnom vremenu, dakle, bez skraćivanja. Radiće i dežurne apoteke, a javni gradski prevoz će saobraćati po nedeljnom režimu. S druge strane, tokom ta dva dana praznovanja – parking je besplatan.

Javno komunalno preduzeće „Parking servis“ saopštilo je da u ponedeljak i utorak, 15. i 16. februara, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada, zbog obeležavanja Dana državnosti Srbije. Biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u ulicama Takovska 31 i Mileševska 51.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

Kao što je već rečeno, radi se uobičajeno, odnosno do 20 časova. Tržni centri će takođe raditi do 20h, jer je i dalje na snazi ova mera, uvedena pre izvesnog vremena, zbog virusa korona. Regularno radno vreme šoping molova, pre pandemije, bilo je do 22 sata.

NE PROPUSTITE

TRESAO SE ZAGREB! Novi potres magnitude 3,4 stepena!

RHMZ za danas i sutra najavljuje porast vodostaja

VREME DANAS: Mraz i žestok minus!

Apoteke

U Beogradu i pripadajućim opštinama će biti non-stop otvoreno 5 apoteka „Beograd“ (Nemanjina 2, Kralja Milana 9, Glavna ulica 34, Bulevar maršala Tolbuhina 30 i Ulica dr Đorđa Kovačevića 27 u Lazarevcu). Za kupce će do 18h biti otvorene apoteke u Knez Danilovoj i Patrisa Lumumbe na Paliluli, Majke Kujundžić na Zvezdari, Srpskih udarnih brigada u Rakovici i u Krivoločkoj na Zvezdari.

Pošta

Poslovnica Glavne pošte u Takovskoj ulici biće otvorena 24 sata, i 15. i 16. februara. Osim nje, radiće i pošte u tržnim centrima, uglavnom do 19 sati.

Pijace

Sve zelene pijace u sastavu JKP „Gradske pijace“ tokom Dana državnosti radiće uobučajeno, od 06 do 19 časova. Pijaca „Palilula“ radiće od 07 do 20 časova, pijaca „Dušanovac“ – prodaja robe iz vozila od 06 do 19 časova, dok će „Otvoreni tržni centar“, poznatiji kao Buvaljak, koji ponedeljkom inače ne radi, u utorak raditi u skladu sa zimskim režimom od 08 do 16h.

Garaže i parking prostori za korisnike i posetioce pijaca će tokom praznika raditi po ustaljenom režimu i to: garaža u okviru pijace „Palilula“ od 06 do 20 časova, Garaža pijace „Zeleni venac“ od 06 do 21 čas, Parking pijace „Zemun“ od 00 do 24 časa, a parking pijace“Dušanovac“ od 08 do 19 časova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter