Izvor:
15.12.2019 u 12:14
0

LOCIRAN SNAJPERISTA I POMAGAČI Napadači na BIZNISMENA sakrili se u Crnoj Gori!

Na osnovu baznih stanica mobilnih telefona, nekoliko crnogorskih državljana iz kriminalnog miljea locirano je u blizini hotela "Kraun plaza" u trenutku atentata na Miodraga Daku Davidovića.

Prema informacijama koje je objavila crnogorska Borba pozivajući se na izvore bliske istrazi, neke od tih osoba su napustile teritoriju Srbije, a sumnja se da su se sklonili u Crnu Goru.

Podsetimo, pucnjava u hotelu Kraun plaza (nekadašnji Interkontinental) dogodila se u utorak uveče, dok je crnogorski biznismen Miodrag Daka Davidović sedeo u baru hotela zajedno sa vladikom Joanikijem, episkopom budimljansko-nikšićkim.

OVO JE BIZNISMEN NA NIŠANU SNAJPERISTE Miodrag Daka Davidović – između biznisa i politike

Ubrzo nakon ubistva, u Ulici omladinksih brigada na Novom Beogradu pronađen je zapaljeni automobil, a vatrogasci su nakon gašenja požara u njemu pronašli snajper za koji se sumnja da je korišćen u šaju likvidacije.

Kako smo ranije pisali, automobil "reno" kojim je atentator pobegao ukraden je u centralnoj Srbiji, i to dve nedelje pre napada.

UPUCAN BIZNISMEN MIODRAG DAKA DAVIDOVIĆ: Policija ispred Kraun plaze! (VIDEO)

Izvor: Blic
Foto: vijesti.me/Printscreen


PROČITAJTE I OVO:

UŽIVO! POČINJE GRADNJA MORAVSKOG KORIDORA: Srbija dobija prvi digitalni auto-put! (FOTO, VIDEO)

SVEKRU DONIRALA DEO JETRE: Ceo region bruji o Almiri Mumić!

MERKEL ZOVE I RADNIKE IZ SRBIJE: Spremamo novi zakon za gasterbajtere, trebamo UČENE RADNIKE!

STUDENTSKE STIPENDIJE ZA 170 NAJBOLJIH AKADEMACA: Po 8.000 dinara mesečno, od oktobra ove do jula 2020!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter