Izvor:
20.12.2019 u 12:28
0

NJIHOVA SUDBINA JE UJEDINILA SRBIJU: Tužna priča Nikoljdana dobila srećan kraj!

Majka Dragica ostala je u trošnoj kući bez vode i struje sa srednjoškolcem Branislavom i osnovcem Miroslavom.

NAJTUŽNIJI NIKOLJDAN Sin se obesio, muž umro, a kolač lome u nemaštini

Srbija se još jednom digla na noge, odrekla kolača, pakle cigareta, novih cipela, dnevnice, a sve samo da bi vratila dostojanstvo porodici Panić iz Milićevaca kod Čačka, koji oduvek žive bez vode, a deceniju i bez struje. I tako se desilo pravo čudo.

Dobrota ljudi majci Dragici i dvojici maloletnih sinova ne može izbrisati dve porodične tragedije po kojoj će pamtiti ovu godinu, ali im može uliti nadu i sigurnost u bolje sutra.

Panići su, da podsetimo pre šest meseci ostali bez oca Slavka koji je umro od tumora na bešici, dok je dva dana pre Nikoljdana na večni počinak ispraćen najstariji sin Slobodan (30), koji se ubio. Majka Dragica ostala je u trošnoj kući bez vode i struje sa srednjoškolcem Branislavom i osnovcem Miroslavom.

ŠOK! OVAKO je zapravo izgledao Sveti Nikola! (FOTO)

Uoči Svetog Nikole, najtužnijeg Nikoljdana za njih do sada, njihov rođak Vlade Dragić pokrenuo je akciju da im se pomogne i to je trenutak kada se cela Srbija digla na noge, a najviše njihov kraj – Čačak, Arilje…

Prema njegovim rečima, novac za struju je sakupljen za samo dva dana i sada se sakuplja za vodu.

Izvor: Alo.rs

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter