Izvor:
10.05.2016 u 02:56
0

Ova vest je NAJVIŠE POTRESLA sestru ubijene pevačice!

Tema večerašnje emisije "Ćirilica" je još uvek nerazjašnjeno ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović. Ko su gosti Milomira Marića pročitajte OVDE.

Maja Krsmanović, sestra od strica pokojne Jelene priznala je da ne čita novinarske napise o ovome, već da to radi njena drugarica, pa joj posle prepričava. Ona kaže da je izneto mnogo neistina, a jako malo konkretnih činjenica za ovih četrdesetak dana, koliko je prošlo od ubistva.

Moju rođenu i sestru i mene je najviše pogodilo to što su novinari pisali da smo Jelenu brzo prežalile i da joj ni na grobu nismo bile. Pa, neću valjda da radim selfi sa sestrinog groba – izjavila je Maja u "Ćirilici".

Ona je dodala i da im je zamereno što su se brzo vratile svojim poslovnim obavezama.

Moja sestra je profesionalna manekenka u Americi i kada bi ona prekršila ugovore, koje je potpisala pre nekoliko meseci, plaćala bi velike penale – dodala je sestra Jelene Krsmanović.

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter