Izvor:
11.12.2019 u 18:22
0

MAKEDONAC PRESUDIO SRBINU Uhapšen i treći napadač iz Bratislave

Treći mladić za kog se sumnja da je ubio Nikolu Kosanića (22) u Bratislavi uhapšen je u Slovačkoj, a reč je o državljaninu Makedonije. Sinoć su u Mađarskoj, u sačekuši na auto-putu, uhapšena dvojica Srba uzrasta 21 i 26 godina i oni se sumnjiče da su bili saučesnici u ubistvu.

Kako "Blic" saznaje, dvojica Srba uhapšenih u Mađarskoj osumnjičeni su da su učestvovali u prebijanju Nikole Kosanića i ukoliko se ispostavi da su krivi, očekuje ih kazna zatvora od sedam do 10 godina.

SAČEKUŠA ZA SRBE Ubice Nikole iz centra Bratislave uhapšene u Mađarskoj

Uhapšeni su u sačekuši na auto-putu M51, sinoć u 21.30, nakon čega je slovačka policija zatražila je od mađarskih kolega njihovo izručenje. Prema nepotvrđenim informacijama, reč je o mladićima iz Aleksinca.

Uz to, u Slovačkoj je uhapšen Makedonac i njemu se na teret stavlja da je ubio Kosanića. U saopštenju policije nije precizirano kolika je kazna koju bi mogao dobiti ukoliko se utvrdi da je krv.

U nedelju oko 5 sati ujutru, policija u Bratislavi dobila je poziv da ispred Glavne pošte u centru grada nepomično leži mladić. Po dolasku hitne pomoći na licu mesta, lekari su mogli da konstatuju smrt, a obdukcijom je utvrđeno da je po mladog Kosanića bio koban prelom vratnog pršljana.

Kako policija danima nije imala konkretne tragove koji bi mogli dovesti do osumnjičenih, objavila je video-snimak sa nadzornih kamera na kome se vide mladići i zamolila građane da se jave ukoliko prepoznaju nekoga od njih. Njihove fotografije obišle su region i sinoć je konačno usledilo hapšenje.

Podsetimo, mladi Nikola Kosanić iz sela Popović kraj Sopota u Slovačku je otišao kako bi radio na građevinskim poslovima. Ovo nije prvi put da Kosanić odlazi u Slovačku, a nikada do sada, prema rečima njegovih najbližih, nije imao problema.

Kako su oni ispričali, do svađe između grupe muškaraca došlo je nakon izlaska u resotran u kom se okupljaju Srbi. Navodno je Nikola bio sa prijateljem koji je posle nekog vremena otišao i ostavio ga sa grupom mladića. Zatim je Nikola jednom od njih navodno uzeo flašu viskija kako više ne bi pio, a on ga je istom tom flašom pretukao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter