Izvor:
26.12.2019 u 08:56
0

OVO JE SKROVIŠTE MONSTRUMA Malčanski berberin ostavio tragove MUČENJA otete devojčice (FOTO, VIDEO)

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije objavilo je video snimak skrovišta u Orešcu, za koje se smatra da je osumnjičeni Ninoslav Jovanović koristio da sakrije otetu devojčicu iz Niša Moniku Karimanović (12).

Ošišana kosa za koju se sumnja da pripada nestaloj dvanaestogodišnjoj Moniki pronađena je u štali pored kuće u kojoj je, prema do sada poznatim informacijama, Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, odveo devojčicu.

Kako saznajemo, u kući, koja inače pripada Goranu Bogdanoviću, ocu supruge brata Ninoslava Jovanovića, pronađeni su brojni tragovi koji ukazuju da je Jovanović boravio u njoj.

Potraga za Jovanovićem intenzivno traje. On je osumnjičen da je povezan sa nestankom dvanaestogodišnje Monike Karimanović kojoj se svaki trag izgubio pre pet dana, 20. decembra, i to rano ujutru kada je išla ka školi.

"BERBERIN JE SVESTAN SVOJIH ZLODELA" Kriminolog "skenirao" psihoprofil silovatelja i izneo jedan ohrabrujući detalj

Izvor: Kurir.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter