Izvor:
27.12.2019 u 12:29
0

OVO JE KRVAVO OPROŠTAJNO PISMO Izvini sine! Morao sam da ubijem Draganu i sebe!

Maloletni Z.J. (17) danas je pronašao svoje mrtve roditelje Mihalja (59) i Draganu Jankov (44) Jankov u porodičnoj kući u Vlajkovcu. Sumnja se da je muž ubio ženu, pa se potom obesio.

Pored očevog tela, tinejdžer je pronašao i oproštajno pismo.

OGLASILA SE SESTRA TIJANE JURIĆ Njene reči gađaju u srce!

– Sine, tako je moralo da bude. Morao sam to da uradim. Izvini sine – samo je napisao Mihajl sinu Z.J.

Prema privim rezultatima istrage Mihalj (59) je svoju suprugu Draganu (44) ubio kuhinjskim nožem, a potom je ostavio poruku sinu i obesio se u šupi. Kada se Z.J. (17) vratio kući na kuhinjskom stolu zatekao je krvav nož i na papiru ispisanu poruku.

Preplašeni Z.J. istrčao je iz kuće i otišao po rođaka, koji živi u komšiluku. Kada su se vratili zatekli su jeziv prizor. U sobi na krevetu pronašli krvavu Draganu, a u šupi obešenog Mihalja.

Vršačka policija nekoliko sati radila je uviđaj, a prve sumnje su da se radi o delu koje će se kvalifikovati kao ubistvo i samoubistvo.


PROČITAJTE I OVO

KLJUČA CRNA GORA Policija pretukla vladiku Metodija i dvojicu vernika

HAOS U SKUPŠTINI CRNE GORE! Usvojen zakon o veroispovesti, čuju se pucnji, policija upala sa gas maskama… (GALERIJA)

BEOGRAD U BELOM! Sutra počinje sneg, ali caka je u OVOME! (FOTO)

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Rekordna zaplena droga od 7,2 tone!


Dragan, Mihaljov sin iz prvog braka, ispričao je da je njegov pokojni otac bio miran čovek. Mihalj Jankov radio je u jednoj vršačkoj vodoinstalaterskoj radnji, a poslodavci o njemu imaju samo reči hvale.

Tragedija koja je potresla selo ostavilo je bez teksta gotovo sve komšije, ipak jedan od njih kaže da je prethodnih dana čuo da su Jankovi imali nesuglasice u poslednje vreme.

Inače, Mihalj i Dragana u braku su bili 17 godina. Njemu je to bio treći brak, a njoj drugi. On je iz prethodnih brakova imao još četvoro dece, dok je ona imala jednu ćerku. Jedino njihovo zajedničko dete je Z.J., koji je živeo sa njima i pronašao ih nakon krvavog pira njegovog oca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter