Izvor:
29.12.2019 u 13:11
0

PLAVA POTERNICA ZA BERBERINOM Potraga otežana zbog teškog vremena!

Policija svaki objekat obilazi više puta, za slučaj da otmičar menja mesta boravka.

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da je policija 95 odsto sigurna da otmičar Ninoslav Jovanović, poznat kao Malčanski berberin, nije sa žrtvom Monikom Karimanović (12) prešao državnu granicu i rekao da je za njim ipak raspisana plava međunarodna poternica.

On je objasnio da je potraga otežana zbog teškog terena, ali i zato što se Jovanović očigledno dobro pripremio za izvršenje ovog dela i obezbedio skloništa u kojima će boraviti sa žrtvom.

– Oko dva meseca pre nestanka Monike, Jovanović je viđen na tom području. Videli su ga i njeni roditelji na izvesnoj udaljenosti od kuće, ali nisu sa njim imali kontakt, kao i meštani knjaževačke opštine – rekao je Rebić.

Dodao je da se uspešno skrivanje višestrukog silovatelja može objasniti i činjenicom da u predelu Knjaževca i celom potezu od Niša prema Zaječaru i Pirotu, ima mnogo napuštenih sela i da u 90 odsto kuća niko ne boravi, a za skrivanje su pogodna i groblja.

Policija, prema njegovim rečima, svaki objekat obilazi više puta, za slučaj da otmičar menja mesta boravka.

Rebić je zahvalio lovačkim udruženjima i izviđačima koji kao vodiči učestvuju u potrazi, ali i građanima na dobronamernim informacijama, ističući da policija proverava svaku dobijenu informaciju.

– Mi ne gubimo nadu, verujemo da je živa i da ćemo je pre ili kasnije naći – zaključio je Rabić.

Inače, plava poternica znači obaveštenje o prikupljenim podacima o beguncu ili njegovim kriminalnim aktivnostima.

Alo.rs
Foto: Arhiva

      PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

      Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

      Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

      Ostavite komentar

      Unesite pojam i stisnite enter