Izvor:
15.12.2019 u 13:53
0

MORAVSKI KORIDOR NIJE SAMO AUTO-PUT Godfri: Deonica Pojate – Preljina je veliki tehnički izazov i trebalo je izabrati najveću kompaniju! (VIDEO)

Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri izjavio je danas da Moravski koridor nije samo auto-put, već je od velikog značaja i to što će biti izgrađen i sistem za odbranu od poplava.

Godfri je u izjavi novinarima, nakon ceremonije koja je označila početak izgradnje na Moravskom koridoru, prvom digitalnom auto-putu u Srbiji, istakao da će i u informacionom smislu to biti veliki korak napred.


SVE O "MORAVSKOM KORIDORU"

"MORAVSKI KORIDOR" INVESTICIJA U BUDUĆNOST Mihajlović: Povezujemo 500.000 ljudi u centralnoj Srbiji (VIDEO)

PREDSEDNIK UDARIO I NA ŠALU I Džonson je ih je pregazio posle vožnje bagera JCB (VIDEO)

VUČIĆ O NAPRETKU EKONOMIJE: Srbija ostvarila najveći privredni rast u celoj Evropi! (VIDEO)

UŽIVO! POČELA GRADNJA MORAVSKOG KORIDORA: Vučić: Dobili smo najbolje ugovore za prvi digitalni auto-put! (FOTO, VIDEO)

EVO KAKO SE FINANSIRA MORAVSKI KORIDOR: Zahvaljujući Meklaud i Godfriju smo dobili najbolje uslove! (VIDEO)


Prema njegovim rečima, deonica Pojate – Preljina je veliki tehnički izazov i iz tog razloga je trebalo izabrati najveću kompaniju, svetskog renomea, što je, kaže, i urađeno:

Ponosan sam što je izabran Behtel Enka i zahvalan što su doneli tu odluku, jer ovo nije samo auto-put, već, kako je i predsednik Aleksandar Vučić kazao, to omogućava i odbranu od poplava – kazao je Godfri.

Ističući da mu je velika čast što je svedok u, kako kaže, ovom velikom danu, Godfri je kazao da se nada da će biti tu i kada bude otvoren Moravski koridor.

Srećan sam da sam tu i siguran sam da nije poslednji put da sam ovde – kazao je Godfri.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter