Izvor: alo
09.01.2021 u 18:22
0

DIREKTORAT ZA VANREDNE SITUACIJE UPOZORAVA: Crnoj Gori prete poplave

Direktorat za vanredne situacije MUP-a Crne Gore upozorio je danas da postoji potencijalna opasnost od poplava i pozvao građane da prate situaciju i poštuju preporuke nadležnih službi i organa.

„Pod pažnjom će biti celo područje Crne Gore, a posebno deo tzv. jadranskog sliva (Zeta, Morača), područje oko Skadarskog jezera i reke Bojane“, saopšteno je iz Direktorata.

SVE O SPORTU

CRVENO-BELI TREĆI U EVROLIGI: Lovernj MVP kola, Micić na drugom mestu

MAGIČAN FA KUP: Runi ispao od šestoligaša, Everton se muči, otpao i Veljko Paunović

IBRAHIMOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN: Zlatan u ekipi Milana za utakmicu sa Torinom

Zbog obilne kiše koja je padala prethodnih dana i najavljenih padavina za subotu posle podne, nedelju i ponedeljak u vidu obilne kiše i topljenja snega, na područjima sa povećanim rizikom od poplava moguće je komplikovanje stanja na terenu, prenose mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter