Izvor: Jutarnji.hr
30.01.2021 u 16:04
0

HOROR U HRVATSKOJ: Posle ubistva – MASAKR! Na ulicama specijalci sa dugim cevima! (VIDEO)

Nedugo nakon što je javljeno da je ubijen muškarac u Vodicama, stigle su i informacije o pucnjavi u Šibeniku, na području Ražina gde su ubijene još tri osobe.

PROČITAJTE OBAVEZNO

KORONA PRESEK: Danas je u Srbiji bolje nego juče!

ČUVENI SRPSKI LEKAR PREDOSETIO SMRT: Ovo su njegove POSLEDNJE REČI posle pročitanog nalaza EKG

SLUŽBA BI TRAJALA OD TRI DO OSAM MESECI: Evo kako bi u Srbiji moglo da izgleda SLUŽENJE VOJNOG ROKA

ISPLIVALI DETALJI JEZIVOG UBISTVA NA MILJAKOVCU: Komšije tvrde da su sinoć malo pre ponoći čule hice

U narednih mesec dana stiže dva miliona doza Sputnjika, ali to nije sve!

– Policijska uprava šibensko-kninska primila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama u vozilu pored puta pronađen mrtav muškarac. U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći primila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću – saopštila je šibensko-kninska policija.

Čovek koji je ubio četiri osobe u Dalmaciji, počinio je samoubistvo.

– Na oba mesta događaja započinje se sa sprovođenjem istrage, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano. Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba. Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izveštavati javnost s novim, proverenim i potvrđenim informacijama – dodaje se

Šibenička policija je na ulicama, traga za počiniteljem – ili počiniteljima na Šibeničkom mostu, kao i na raskrsnici u Ražinama, gde su postavili blokade i pregledaju automobile.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter