Izvor: Tanjug
03.10.2020 u 20:55
0

DOKTORI OTKRILI TRAMPOVO ZDRAVSTVENO STANJE: Evo da li je na kiseoniku!

Američki predsednik Donald Tramp koji je zbog korona virusa prebačen u vojnu bolnicu oseća se „vrlo dobro“, rekao je doktor Šok Konli i dodao da predsednik nema temperaturu već 24 sata.

„Odluka o prevozu predsednika u bolnicu bila je iz predostrožnosti. Mi smo jako zadovoljni napretkom. Juče je imao slab kašalj, ali ti simptomi su sada slabiji“, rekao je on na pres-konferenciji.

On je rekao da se Trampovo stanje pažljivo prati, da nije na kiseoniku.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ O SASTANKU SA NACIONALNIM KONVENTOM: Tri važne stvari!

HOROR U SRBIJI! Sedam dana JEO MRTVOG OCA, komšije prijavile tek juče?!

Premijerka sutra na komemoraciji u Jajincima

„Pratimo njegove funkcije srca i bubrega, sve je u redu. Predsednik nema problema s disanjem, odlične je volje, nema potrebe za primanjem kiseonika. Kazao nam je da se oseća kao da je spreman da ovog trenutka ode kući“, rekli su lekari.

Oni su dodali da je Tramp juče primio lek Remdesivir i da je planirano da ta terapija traje pet dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter