Izvor: Tanjug
16.10.2020 u 14:52
0

SOBJANIN O STANJU U MOSKVI: Oporavak ekonomije za nekoliko meseci

Najvažniji cilj moskovskih vlasti u ovom momentu je da spreče zatvaranje firmi, rekao je danas gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanjin i ocenio da bi ekonomija glavnog grada Rusije mogla da počne da se oporavlja za nekoliko meseci „na kraju pandemije korona virusa“.

„Siguran sam da ćemo za nekoliko meseci završiti ovu priču sa pandemijom i jednostavno nastaviti rast. Oporaviće se svi sektori ugroženi tokom pandemije. Moraju da se oporave“, rekao je Sobjanjin.

PROČITAJTE…

KORONA UZELA MAHA! VESIĆ: Grad Beograd više neće izdavati dozvole za koncerte, sportske manifestacije i druge javne događaje

DR KISIĆ PRECIZIRALA SAMU SEBE: Maske na otvorenom ipak preporuka, NISU OBAVEZNE

KOMŠIJE PONOVO OBORILE REKORD: Čak 1.131 novi sučaj korona virusa!

PAO AVION: Roditelji POGINULI na LICU mesta, beba nekim ČUDOM preživela, ovo su DETALJI!

Istakao je da će gradske vlasti učiniti sve što je u njihovoj moći da pomognu, a da im je danas glavni cilj da spreče karantin i zatvaranje firmi.

Prema njegovim rečima, mala i srednja preduzeća u Moskvi se veoma aktivno razvijaju, a danas značajan deo stanovnika Moskve radi u malim preduzećima.

Kaže da su moskovske vlasti razvile program, zajedno sa federalnim vlastima, kako bi podržale mala preduzeća.

Napomenuo je da se firme već sada oporavljaju od restriktivnih mera koje su bile na snazi tokom proleća.

„Generalno, obim trgovine danas je na nivou prošlogodišnjeg“, rekao je Sobjanjin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter