Izvor:
19.05.2016 u 12:58
0

TRAGA SE ZA 66 OSOBA: Avion egipatske kompanije NESTAO SA RADARA!

Avion egipatske kompanije Edžipter na letu iz Pariza za Kairo sa 66 putnika i članova posade nestao je rano jutros sa radara, saopštila je aviokompanija.

Kompanija navodi da je avion nestao 16 kilometara pošto je ušao u egipatski prostor rano jutros u 2.45 rano po lokalnom vremenu, prenosi AFP.

Egipatske i grčke snage pokrenule su potragu za avionom.

Avion je najverovatnije pao u more – rekao je portparol egipatskog civilnog vazduhoplvstva Ihab Raslan za kanal Skaj njuz Arabija, prenosi AP.

Avion na letu broj MS804 nestao je iznad Mediterana, otprilike 280km od egipatske obale. Edžipter je potvrdio da se u avionu nalazi 56 putnika i 10 članova posade.

U saopštenju ove aviokompanije navedeno je i da je u avionu 30 Egipćana, 15 Francuza, dvoje Iračana i po jedan putnik britanske, belgijske, kuvajćanske, saudijske, sudanske, portugalske, alžirske, čadske i kanadske nacionalnosti

Otvoren je krizni centar i Edžipter je okupio porodice putnike.

Porodice se nalaze u okolini aerodroma u Kairu. Obezbeđeni su lekari, prevodioci i sve neophodne službe – javlja Edžipter na svom zvaničnom Tviter profilu.

Tanjug, HappyTv.rs
Foto: Twitter/dejbanlaw

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter