BROJIMO SITNO DO PRVOG DUETA: Nova pesma poznatog RIJALITI PARA ugledaće svetlost dana! (FOTO)

Najskladniji par, kako su ih mnogi okarakterisali svakodnevno oduševaljava svoje fanove objavama na društvenim mrežama te su svi upoznati sa njihovim životom ali i količinom ljubavi kojom ovaj par odiše.

Od kako su napustili vilu “Parova” njih dvoje su nerazdvojni a nakon kraćeg boravka u Sarajevu uputili su se ka Prijedoru gde trenutno uživaju kod Gorana Vujičića Vuye. Roštiljanje, restorani, bazeni, vino, kohibe postale su svakodnevnica za ovaj par ali ima nešto veliko što do sada niste mogli da vidite.

Vuya i Enisa zajedno su počeli da rade na ostvarenju velikog hita “ZADAVANJE”, uzrečice koje je Vuya slobodno se može reći "probio" na ovim prostorima. Reper je bezbroj puta do sada a najviše u vili “Parova” pokazao svoju liričku sposobnost te je čak dovodio ljude koje je prozivao u njegovim pesmama u takve pozicije da su mu  se zahvaljivali jer ih je spomenuo u svojim tekstovima.

Sudeći po poslednjem pitanju koje je Vuya postavio na svom Instagram profilu, čini se realizacija dugoočekivanog hita bliži. Pogledajte na fotografiji ispod, pa zaključite sami: 

 

 

 

Happytv.rs
Foto: Instagram/vuya_official 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Goli život  
23:00  Parovi - Live  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro