Izvor:
14.12.2019 u 12:34
0

GORI VATRA! Muškarci PREZNOJIĆETE SE NAKON ovog PRIZORA! (FOTO)

Bivša učesnica i nekadašnja voditeljka "Parova"; Nina Prlja, iz dana u dan dokazuje da je samo nebo granica.

Atraktivna Prlja u rijaliti program televizije Hepi ušla je kako bi obelodanila svoju stranu priče o skandalu koji se dugo provlačio po domaćoj štampi. Naime, atraktivna biša takmičarka "Parova" svojevremeno je boravila u Centralnom zatvoru optužena za šverc narkotika.

Posle i te kako dobrog plasmana u rijalitiju, Prlja je odlučila da izda autobiografiju, "Prvom klasom do ćelije 12", u kojoj je doslovce pisala o luksuznom životu u Dubajiu, ali i nimalo takvom životu u ćeliji Centralnog zatvora.

Nakon voditeljskog angažmana u "Parovima", Nina nije odlučila da se zaustavi, već se jedno vreme posvetila dizajnerskoj karijeri.

S obzirom na to da je Prlja veoma aktivna na društvenim mrežama, njena nedavna objava oduševila je pratioce atraktivne lepotice.

Prlja veoma seksepilno pozira, zar ne?!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter